VIDEO: 100 posto u gostima kod slavnih

Vodimo vas u obilazak ateljea dvojca ELFS i uvid u atmosferu prije revije


Dina Plevnik Hajduk
05.10.2017.13:20
Vodimo vas u obilazak ateljea dvojca ELFS i uvid u atmosferu prije revije

sažeto

U videu ćete po prvi puta vidjeti i kreacije koje će dečki prikazati na reviji za sezonu jesen/zima 2017. 


Dina Plevnik Hajduk
05.10.2017.13:20

Obožavateljice popularnog hrvatskog brenda ELFS sigurno su oduvijek htjele zaviriti u atelje u kojem nastaju vedri i seksi modeli kojima ovaj modni duo godinama oduševljava javnost.

Danijel Galić

Dečki će večeras u 20 sati održati još jednu samostalnu reviju, na Zagrebačkom velesajmu, a ekipi 100 posto Bubblea dozvolili su da uđe u njihove prostorije dan prije eventa te vama, našim čitateljima, prenese komadić uzbudljive atmosfere s priprema.

U jednoj prostoriji manekenke isprobavaju nove kreacije u kojima će se pojaviti na pisti, djelatnici dovršavaju tehničke detalje i papirologiju, a vrijedne šnajderice završavaju posljednje šavove kako bi sve izgledalo apsolutno savršeno.

Ugostio nas je simpatični dizajner Ivan Tandarić, koji prije revije u ateljeu brine za odjeću i manekenke, dok je drugi dio dua, Aleksandar Šekuljica, morao odjuriti na Velesajam kako bi pripremio i dogovorio sve detalje.

Uživajte u obilasku ateljea talentiranih ELFS-a i prvom pogledu na najnovije komade koji će biti premijerno prikazani večeras, na modnoj reviji!

moda

revija

ELFS

Ivan tandarić

Aleksandar Šekuljica

jesen 2017.

Podijeli članak