Modna retromanija

Vraćaju li se Kappa trenirke u modu?


Dina Plevnik Hajduk
17.03.2017.11:55
Vraćaju li se Kappa trenirke u modu?
Instagram

sažeto

Hoće li trendsetterica Kylie uspjeti vratiti ovaj hit iz devedesetih?


Dina Plevnik Hajduk
17.03.2017.11:55

Svi koji su odrasli u devedesetima sigurno se živo sjećaju trake s logom Kappa koja se morala nalaziti na što više komada odjeće kul tinejdžera.  

Trenirke u raznim bojama bile su ultimativni hit, kao i Kappa majice s kapuljačama i šuškavci koji su se nosili poput jakne, bez obzira na vremenske prigode.

Ovaj trend u modu bi mogla vratiti Kylie Jenner koja je jučer objavila fotku na kojoj pozira u ležaljci ispred svoje kuće odjevena u bijeli T-shirt i retro Kappa trenirku s ogromnim logićima.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 16, 2017 at 5:01pm PDTU modnim krugovima ozloglašena, 19-godišnja Kylie prava je influencerica među djevojkama diljem svijeta koje samo čekaju novi post na Instagramu kako bi mogle iskopirati njezin stil.

Tyra Banks nedavno je usporedila dvije finalistkinje showa "ANTM" s Kendall i Kylie izjavivši da prva ima stil i ono što je potrebno da postane supermodela, a da je druga šefica koja zna vladati svijetom.

Upravo zbog toga zanima nas hoće li, nakon mat usana i visokih čizama, u trend uspjeti vratiti i ovu sportsku retro priču.

A tko zna, možda je i riječ o novoj suradnji...

moda

Kylie Jenner

retro

trenirka

Kappa

Podijeli članak