AVON CARE

Za intenzivnu obnovu suhe kože u spas dolazi linija s kokosovim uljem


Iris Hazler
10.01.2018.16:00
Za intenzivnu obnovu suhe kože u spas dolazi linija s kokosovim uljem
Profimedia

sažeto

Zimsko vrijeme zahtijeva posebnu njegu lica i tijela, te najnoviji proizvodi s kokosovim uljem iz Avon Care linije donose savršeno rješenje


Iris Hazler
10.01.2018.16:00

Tijekom stoljeća, kokos se spominje već u vrlo ranim povijesnim izvještajima. U 9. stoljeću u izvješću o Kinezima koji su ga koristili za izradu vlakana, kao i u priči iz 1.001 arapske noći o Sinbadu moreplovcu. Prvi je put kokos ugledao egipatski putnik poznat kao Costas u 5. stoljeću, koji je zabilježio pronalaženje "indijske orahovine".

Press Foto

Uvijek u trendu, poštujući sezonu i potrebe korisnica, Avon koristi kokosovo ulje kao poseban sastojak za intenzivnu obnovu kože izmorene zimskim temperaturnim promjenama i boravkom u suhom zraku.

7 je prednosti linije s kokosovim uljem:

  • pruža cjelodnevnu hidrataciju
  • dubinski njeguje kožu
  • suhoj koži donosi olakšanje
  • vraća osjećaj mekoće i ugode
  • pruža nježan, omiljen miris kokosa
  • brzo se upija
  • ne ostavlja masni trag na koži

Press Foto

Cocos nucifera, poznatiji kao kokos, sadrži više od prosječnog sadržaja vode u plodovima, i za taj kokosov sok svi znamo. Međutim, kao što je ilustrirano njegovom povijesnom upotrebom, različiti dijelovi ove svestrane orahovine, kao i stablo iz koje dolazi, osim što nude pitku vodu, imaju bezbroj drugih prednosti. Stoljećima, ulje proizvedeno od kokosa bilo je ključni sastojak u kozmetičkim proizvodima koje su pravile i koristili zajednice širom svijeta. Zbog svoje sposobnosti da hidratizira i održava kožu, pojačava rast i sjaj kose, kokosovo ulje i dalje je jako važan stalan kozmetički sastojak u proizvodima - obično kao hidratantna krema, gel, sapun ili šampon - kako bi se poboljšao izgled i njegovala kosa i koža.

Press Foto

ljepota

beauty

njega kože

hidratacija

Avon

kokosovo ulje

kokos

suha koža

Podijeli članak