Za mladenke koje traže bajku

Zanosna nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad


Dina Plevnik Hajduk
15.11.2017.08:25
Zanosna nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad
Sanja Lydia Kulušić

sažeto

Zavirite u predivnu novu kolekciju vjenčanica Sandre Haddad


Dina Plevnik Hajduk
15.11.2017.08:25

U svijetu vjenčanica dizajnerica Sandra Haddad već je dobro poznata, zahvaljujući svojim bezvremenskim, zanosnim haljinama za vjenčanje, inspiriranim bajkama.

Sandra, koja smatra da bi se svaka žena na vjenčanju trebala osjećati poput vile i ovaj put oduševljava nosivim i atraktivnim modelima u kojima će svaka žena koja planira stati pred oltar pronaći nešto za sebe.

Sanja Lydia Kulušić

Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Sanja Lydia Kulušić

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem.

Sanja Lydia Kulušić

Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Sanja Lydia Kulušić

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Sanja Lydia Kulušić

Više informacija o Sandrinoj novoj kolekciji možete pronaći na njenoj službenoj Internetskoj, Facebook te Instagram stranici, a kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju.

Sanja Lydia Kulušić

Sanja Lydia Kulušić

vjenčanje

vjenčanica

bubble vjenčanja

Sandra Haddad

Podijeli članak