Severova Dunja

Zavirite u novu kolekciju popularnog hrvatskog dizajnera


100posto
11.09.2017.17:00
Zavirite u novu kolekciju popularnog hrvatskog dizajnera
Marko Grubišić

sažeto

U očima Roberta Severa, jesen je chic, ženstvena i stvorena za ljupke boeme


100posto
11.09.2017.17:00

U sezoni između posljednjih dana ljeta i početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom "DUNJA". Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane u total look. Selekcija novih kreacija prethodi i novoj opširnijoj kolekciji koju brand priprema za nadolazeću sezonu Fashion.hr-a.

Marko Grubišić

Marko Grubišić

"Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ljetnu ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima . Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brada.Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno ,opušteno i sigurno u sebe-i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom.

Marko Grubišić

Nastavno na stilski smjer branda –suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima-izradili smo ovu kolekciju koja ženama-osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranju ,tako da je njena uloga prije svega praktična" –ističe Robert Sever.

Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala,te tako brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom ,ženstvenom i chic izričaju. Suvremena, ženstvena ,ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode. Kako bi postigli što ženstvenije, a nosive kreacije, koristimo volane, mašne, i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ali uvijek izrazito chic formu. Ponovno smo se poigrali uzorcima, koji su uglavnom kombinacija floralnih te arabesknih motiva u malo tamnijim tonovima ,koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine.Edicija odjeće za jesensku sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i trapera sa rafiniranim čipkanim detaljima. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna , kao i nove varijante naših poznatih torbi "Marija". 

Marko Grubišić

Kreativni modni tim koji stoji iza ove kolekcije su renomirani suradnici RS branda-fotograf Marko Grubišić,make up artistica Nika Žlof ,dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalazi se muza Robert Sever branda Iva Marušić kao i Ana Stanković , također iz Talia models.

Marko Grubišić

Marko Grubišić

moda

kolekcija

jesen

Robet Sever