Trener manekenki Victoria's Secreta otkriva

Zbog ove popularne dijete slavne ljepotice su se udebljale


Dina Plevnik Hajduk
11.08.2017.18:25
Zbog ove popularne dijete slavne ljepotice su se udebljale
Profimedia

sažeto

'Šaptač manekenkama' otkriva kako su se cure udebljale zbog jednog trenda


Dina Plevnik Hajduk
11.08.2017.18:25

Djevojke koje imaju sreću upasti u postavu anđelica Victoria's Secreta imaju samo jedan zadatak - u svakom trenutku izgledati fantastično od glave do pete.

U skladu s imidžem ove poznate kuće koja proizvodi donje rublje, djevojke moraju biti vitke, ali i fit te izgledati zdravo, seksi i vitalno.

Cure su tako prave stručnjakinje kad je prehrana, njega kose i kože u pitanju, a dnevno znaju provesti i po nekoliko sati u teretani, pod strogim nadzorom privatnog trenera.

Na listi najhvaljenijih trenera popularnih ljepotica nalazi se Justin Gelband, poznat još i kao "šaptač manekenkama", u čijim rukama djevojke postižu nestvarnu formu.

U intervjuu za "Business Insider" otkrio je koje dijete preporučuje djevojkama, a koje nikako ne bi savjetovao.

Među najdražim dijetama mu je Paleo, pri čijem se provođenju izbjegava prerađena hrana te slijedi put pećinskog čovjeka, pun bobica, svježeg voća i povrća te mesa.

Ne voli i ne preporučuje dijetu koja se zasniva na biljnim sokovima, a koja se reklamira kao fantastičan način za čišćenje organizma i brzo mršavljenje.

"Za vrijeme tjedna mode neke djevojke krenule su na dijetu sokovima, a nisu mi rekle. Nitko nije izgubio kilograme, a neke su se i udebljale. Zbog toga sam ja dobio po nosu.", izjavio je.

Kad si gladan, još više žudiš za hranom, a upravo takva dijeta, u kojoj se ne smije u organizam unijeti više od 1200 kalorija na dan, dovodi do prežderavanja, objašnjava trener koji je već mnogo puta dokazao da zna o čemu govori.

Na kraju krajeva, djevojkama je ipak potrebna energija da bi mogle vježbati i izgledati ovako dobro. 

 

seksi

manekenka

dijeta

model

tijelo

trener

victorias secret

Podijeli članak