Stručnjaci za veze poručuju

Želite li pronaći sreću u ljubavi, prestanite idealizirati "The Notebook"


Dina Plevnik Hajduk
14.08.2017.12:25
Želite li pronaći sreću u ljubavi, prestanite idealizirati "The Notebook"
Profimedia

sažeto

Nerealna očekivanja stižu iz filmova poput ovog, u stvarnom životu veze su pune mana


Dina Plevnik Hajduk
14.08.2017.12:25

Mladi Ryan Gosling u najromantičnijem izdanju, prikaz ljubavi koja nikad ne umire i još sve zapakiranu u razdoblje 50-ih, puno čarobnih haljina i frizura s kojima Rachel McAdams izgleda tako neodoljivo...

Film "The Notebook", temeljen na istoimenoj knjizi Nicolasa Sparksa savršen je 'paket' o kojem sanja svaka žena, no problemi nastaju kad se mašta pretvori u očekivanja, upozoravaju stručnjaci.

"Time Out" nedavno je sjeo s grupom stručnjaka za veze te ih zatražio da naprave popis najboljih i najgorih romantičnih filmova, a mnoge je iznenadila činjenica da se superpopularni "The Notebook" našao na popisu onih koje stručnjaci preziru.

Profimedia

Po njihovom mišljenju, film je loš jer je izuzetno nerealan, a mnoge su žene na temelju priče o Noahu i Allie stvorile sliku veze kakvu žele u stvarnom životu.

"Noah uređuje kuću za Allie. Piše joj pismo za pismom, u nadi za odgovorom. Umiru držeći se za ruke. Kakva idealizirana slika ljubavi!", izjavio je Gurpreet Singh, jedan od stručnjaka.

"Ako vjerujete u tu priču počinjete razmišljati - nikad se ne bih smjela zadovoljiti ničime što nije poput toga. Ali većina parova ne može se usporediti s time. Svi smo ljudi, svi imamo mane. Ljubav je nesavršena jer smo i mi takvi.", poručio je stručnjak.

Profimedia

Iznenadit će vas i najrealističniji ljubavni film, prema mišljenu ovih stručnjaka.

Riječ je o filmu "Star Wars: Episode 3 – Revenge of the Sith"!

"Ništa ne opisuje disfunkcionalni odnos poput onoga koji imaju Padmé Amidala i Anakin Skywalker. Veza nije sretno završila, ali je barem realno prikazana.", piše Stylist.

Sjednite i pogledajte film koji ne prikazuje savršenu vezu, jer će vas to više naučiti o ljubavi od sladunjavih romantičnih drama.

film

veza

muško ženski odnosi

Ryan Gosling

romantika

Nicolas Sparks

lljubav

the Notebook

Podijeli članak