Samo na 100posto

Posao iz snova na jedan dan? Sve je moguće!


100posto
24.04.2019.16:25
Posao iz snova na jedan dan? Sve je moguće!
iStock

100posto
24.04.2019.16:25

O njemu sanjamo i maštamo, priželjkujemo ga i nadamo mu se. Da, jedan od najvećih uspjeha u životu je pronaći posao u kojem ćemo zaista uživati i koji će nas istinski ispunjavati. Mladi često nemaju mogućnost provjere da je posao o kojem oduvijek sanjaju uistinu onaj koji bi htjeli raditi do kraja života. Kako biste reagirali kada bi vam se pružila prilika da na jedan dan upoznate baš svoj posao iz snova i sve što ga čini savršenim?

Upravo je iz tog razloga portal danasradim.hr, u suradnji s medijskim partnerom Hanza Medijom, odlučio pokrenuti kampanju "Posao iz snova" uz pomoć koje će, kroz oči i iskustvo pojedinca, mladi bolje upoznati i iskusiti radno okruženje kod željenog poslodavca. Kroz ovu kampanju kandidati  će vidjeti kako izgleda jedan radni dan na njihovom poslu iz snova te će vidjeti je li taj posao iz snova upravo ono što su i zamišljali. Na vama je da iskoristite mogućnost postati kandidat za posao iz snova, a sve što trebate je pratiti našu kampanju. Kako funkcioniraju poslovi, kako izgleda jedan radni dan te sve tajne uspješnog posla iz pet različitih stručnih područja otkrijte uskoro.

Cilj kampanje je inspirirati vas te vam pokazati da je sve moguće jer možda upravo kroz ovu kampanju prepoznate vlastiti posao iz snova.

Želimo predstaviti mladima mogućnosti zapošljavanja i napredovanja u Hrvatskoj te im približiti tržište rada na njima prihvatljiv i razumljiv način. Bez obzira na to želite li se okušati u svijetu modnog dizajna, hotelijerstva, digitalnog marketinga i odnosa s javnošću ili saznati što sve nudi svijet IT-a i programiranja, uskoro donosimo odgovore na sva pitanja i iskustvo koje možete dobiti iz prve ruke.

Upoznajte poslodavce budućnosti i krenite u potragu za svojim poslom iz snova ovdje!

posao

posao iz snova

danasradim.hr

newsletter

Prijavite se na Newsletter