SKEPTICI, ODSTUPITE

Znate li zašto su astrološki znakovi povezani s romantičnom kompatibilnošću?


Iris Hazler
29.11.2017.12:45
Znate li zašto su astrološki znakovi povezani s romantičnom kompatibilnošću?
iStock

sažeto

Ako ste skeptični kada je u pitanju astrologija, vjerojatno do potencijalnih partnera dolazite preko svojih prijatelja, izlazaka i društvenih mreža


Iris Hazler
29.11.2017.12:45

Vjerojatno niste ni svjesni kako vaš astrološki znak može reći puno o vašim osobinama, potrebama i željama. Vaš znak zodijaka može vam pomoći da bolje razumijete sebe, a što više znate o sebi, veće su šanse za uspjeh u međuljudskim i ljubavnim odnosima. Rachel Lang, profesionalna astrologinja je za Astrodienst objasnila kao bolje razumjeti što vaš astrološki znak znači i kako ga možete koristiti u vašim odnosima.

Astrologija kao takva postoji već tisućama godina, a Lang je ukratko opisuje kao najjednostavniji odnos između nebeskih tijela i događaja na planetu. U našem svakodnevnom životu astrologija igra ulogu u našem znaku zodijaka.

Ovaj znak, koji se također naziva znakom za sunce ili horoskopskim znakom, proizlazi iz položaja u kojem je sunce bilo u vrijeme vašeg rođenja. Iako postoje i drugi značajni čimbenici u vašem astrološkom grafikonu, vaše sunce znak je vjerojatno najvažniji.

Iako ovaj koncept može izgledati maglovito, Lang objašnjava da se elementi mogu povezati s kvalitetama. To znači da svaki znak ima element - zrak, vatru, zemlju ili vodu - i osobine koje mogu biti fiksne, kardinale ili promjenjive. Ulazi i izlazi tih elemenata i kvaliteta mogu biti prilično složeni, ali vam mogu pomoći da shvatite potencijalnu kompatibilnost s partnerom.

Način na koji to funkcionira kroz kompatibilnost elemenata jest, ako element vašeg znaka dobro funkcionira s elementom znaka vašeg partnera, imate veliku potencijalnu kompatibilnost. Ipak, iako vaš znak može ukazivati ​​na znakove kompatibilnosti, Lang upozorava da to nije jedini način da se predvidi uspjeh odnosa.

"Vaš znak pokazuje s kime se povezujete, osjećate se opušteno i lagodno. Ali postoji astrologija, postoji odgoj, životni čimbenici i uvjerenja koja pomažu u određivanju kompatibilnosti".

To bi u jednu ruku i objasnilo parove koji na prvu djeluju potpuno nespojivo, a Lang tvrdi kako nekompatibilni znakovi u nekim slučajevima mogu biti dobra stvar.

"Svi tražimo odnose s malom dozom napetosti. Upravo zato možete imati odnos s nekim od bilo kojeg znaka: svi imamo svoje vrline i slabosti i stvari koje nas razlikuju, a kroz takve izazove rastemo i sazrijevamo'', zaključila je Lang.

ljubav

odnosi

bubble kviz

horoskop

horoskopski znak

astrologija

Podijeli članak