Portal 100posto.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisniku 100posto.hr neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

100posto.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke 100posto.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

100posto.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila 100posto.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Posluživanje oglasa

Koristimo treću osobu, agenciju za oglašavanje, koja poslužuje oglase prilikom vašeg posjeta našoj web stranici. Ovo poduzeće može koristiti podatke (izuzev vašeg imena, adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja) o vašem posjetu ovoj web stranici kako bi vam osigurala oglase o robi i uslugama koji bi vas mogli zanimati. U sklopu posluživanja oglasa na ovaj site naš oglašivač, treća strana, može staviti ili prepoznati jedinstveni ''cookie'' na vaš preglednik. Ukoliko vam je potrebno više informacija o ovoj praksi i želite znati koje su vaše opcije kako ovo poduzeće ne bi moglo koristi ove informacije o vama, molimo kliknite ovdje.