i tko je sad u pravu?

Astronaut tvrdi da je tijekom leta u svemir ugledao vanzemaljca, ali NASA dala svoje objašnjenje


100posto
12.08.2018.08:30
Astronaut tvrdi da je tijekom leta u svemir ugledao vanzemaljca, ali NASA dala svoje objašnjenje
Profimedia

sažeto

Odmah je kontaktirao svoje nadređene na zemlji, ali oni su mu tvrdili da nije riječ o vanzemaljcu već o neobičnoj pojavi


100posto
12.08.2018.08:30

Američki astronaut Leland Melvin na svom Twitter profilu tvrdi da je doživio susret s izvanzemaljcem. Susret se, opisuje astronaut, dogodio tijekom svemirskog leta, kada je bio iznad Zemlje. Tada je ugledao vanzemaljca kako lebdi izvan svemirske letjelice, a Mlevin navodi da je bio sav proziran i zakrivljen. 

Odmah je kontaktirao svoje nadređene na zemlji, ali oni su tvrdili da nije riječ o izvanzemaljcu već samo o ledu koji je potrgao crijevo s plinom, te da se zato dogodila ta neobična pojava. Astronaut je bio veoma skeptičan u vezi sa službenim objašnjenjem koje je dala NASA, ali smatra da nije bila riječ o namjernoj laži.

Također je rekao da, ugledavši izvanzemaljca, prva stvar koja mu je pala na pamet pri kontaktu s NASA-om bila je legendarna rečenica: "Houston, imamo problem", ali se sudržao i nasmijao toj ideji, jer kako je napisao, svi problemi kreću s tom slavnom rečenicom. 

svemir

vanzemaljci

astronaut

newsletter

Prijavite se na Newsletter