video: s ovim se još nisu susreli

Avion nije mogao sletjeti zbog neobičnog gosta koji se prošetao aerodromskom pistom


100posto
13.06.2018.08:20
Avion nije mogao sletjeti zbog neobičnog gosta koji se prošetao aerodromskom pistom
Screenshot YouTube

sažeto

 Zbog neočekivanog gosta posada je zajedno s putnicima trebala pričekati da krokodil ležernim hodom dovoljno se udalji s piste te vrati u jezero iz kojeg je i izašao


100posto
13.06.2018.08:20

Kada avion kasni većinom je to zbog vremenskih neprilika, ali ovaj slučaj pokazuje da ne treba uvijek biti tako. Naime, tijekom slijetanja na međunarodni aerodrom u Orlandu pilotu Anthonyju Velardiju zadani raspored slijetanja poremetio je ni više ni manje nego jedan krokodil. 

Anthonhy je tijekom slijetanja uočio ogromnog reptila kako ležerno šeće pistom, odnosno dijelom na kojem je trebao sletjeti avion. Zbog neočekivanog gosta posada je zajedno s putnicima trebala pričekati da krokodil ležernim hodom dovoljno se udalji s piste te vrati u jezero iz kojeg je i izašao.

Tijekom toga puta pratio ga je aerodromski kamion i stražario kako se reptil ne bi vratio na pistu. Ovaj snimak je napravio pilot, a putnici u avionu nisu mogli vjerovati ovom neobičnom prizoru.

Usprkos tome što je područje oko aerodroma okruženo jezerom ovo je prvi puta, kako je otkrilo osoblje aerodroma, da im je u posjet došao krokodil. 

avion

pilot

krokodil

pista

newsletter

Prijavite se na Newsletter