Napastovao joj unučice

Baka krenula u obračun s pedofilima, a pridružili joj se i građani: Pokrenuli su Facebook grupu 'Vrijeme je da narod kaže dosta!'


Sanja Rapaić
23.10.2017.20:50
Baka krenula u obračun s pedofilima, a pridružili joj se i građani: Pokrenuli su Facebook grupu 'Vrijeme je da narod kaže dosta!'

sažeto

Kada je saznala što su njene unučice proživjele, baka djevojčica, otišla je korak dalje od njihove majke. Odlučna da upozori javnost i obračuna se s 25-godišnjim pedofilom


Sanja Rapaić
23.10.2017.20:50

Otac u kockarskim dugovima, majka koja, kako bi prehranila obitelj, radi i po 20 sati dnevno te dvije djevojčice koje, nakon vrtića, čuva njihova 17- godišnja teta. Kada je „snimio“ situaciju u toj splitskoj obitelji, pedofilu su se djeca, povjerena maloljetnici, učinila kao lak plijen. Na žalost, u procjeni se nije prevario.

„Nakon što se, preko Facebooka, zbližio sa 17-godišnjom tetom mojih unučica, pedofil ju je, nagovarao da bludniči nad djecom dok ih čuva, da ih slika dok vrše nuždu, s fokusom na spolne organe, da ih stavlja sebi u krilo, samozadovoljava se i slično... A ona je sve slikala i slala mu snimke“, ispričala je novinaru Slobodne Dalmacije ogorčena baka djevojčica.

Iako je mladić otvoreno rekao da se protiv njega, zbog zlostavljanja djece, već vodi postupak u jednom drugom gradu, 17-godišnjakinja je, priča Splićanka, pristala djevojčice odvoditi u njegov automobil, nakon čega su ih odvozili u šumu gdje bi ih on napastovao.

Nitko iz obitelji nije niti slutio kakav horor proživljavaju djevojčice vrtićke dobi, sve dok, jedne večeri, jedna od njih nije majci ispričala kako ju izvjesni Duje, kako se predstavljao, dira po spolnom organu. Šokirana i užasnuta majka iste je večeri sve prijavila policiji koja je odmah uhitila 25-godišnjaka u čijem su telefonu i računalu potom pronašli gomile snimaka i fotografija koje su potvrdile sumnje.

Kada je saznala što su njene unučice proživjele, baka djevojčica, otišla je korak dalje od njihove majke. Odlučna da upozori javnost i obračuna se s 25-godišnjim pedofilom, napravila je letke te ih počela dijeliti po gradu.

„Da, uzela sam zakon u svoje ruke, nakon što je on uzeo za pravo da na najbestijalniji način iskoristi moje unučice, misleći da će proći nekažnjeno. Ne pristajem živjeti u takvom svijetu - moj cilj je dići na noge i druge bake i mame, jer pedofile moramo razotkriti“, odlučno poručuje 55-godišnja baka djevojčica koja, niti nakon ozbiljnih prijetnji mladićevog oca i brata, ne odustaje od svog nauma.

Nedugo nakon prvog, napisala je i drugi, opširniji letak u kojem navodi ime, inicijal prezimena osumnjičenog za pedofiliju i kvart u kojem živi.

Nakon što je stotinjak takvih letaka podijelila po Brdima i Ravnim njivama, priča se počela širiti i društvenim mrežama, a danas je, na Facebook grupi „Vrijeme je da narod kaže dosta“, objavljena i fotografija 25-godišnjaka osumnjičenog za pedofiliju, iznad koje je poznata izreka Thomasa Jeffersona „Kada nepravda postane zakon otpor postaje dužnost!“,

Zbog sumnje da je spolno zlostavljao djevojčice, mladić iz Splita je već nekoliko mjeseci u istražnom zatvoru. No, policija je na vrata zakucala i baki djevojčica koja je letcima pokušala upozoriti svoje sugrađane na 25-godišnjaka.

Prije desetak dana policajci su joj uručili poziv na Prekršajni sud. Tereti ju se da je zalijepila veći broj letaka na štetu osumnjičenog mladića i njegova oca te joj, zbog kršenja čl. 6, prijeti kazna od 500 do 300 DEM (u protuvrijednosti kuna) ili kazna zatvora do 30 dana.

pedofilija

Podijeli članak