Strava u susjedstvu

Cijela Bosna i Hercegovina traži višestrukog ubojicu, na Facebooku razmjenjuju informacije, u Sarajevu posebne mjere opreza


100posto
10.02.2019.13:00
Cijela Bosna i Hercegovina traži višestrukog ubojicu, na Facebooku razmjenjuju informacije, u Sarajevu posebne mjere opreza
Muphnk.ba / Reuters

sažeto

Za Gačićem policija traga već tjedan dana jer je u ponedjeljak ubio jednog čovjeka, u međuvremenu je ubio i drugog i to policajca


100posto
10.02.2019.13:00

U Sarajevu su uvedene posebne mjere opreza zbog potrage za Edinom Gačićem, sve policijske agencije uključene su u potragu za njim. Gačić je višestruki ubojica za kojeg se sumnjiči da je u subotu navečer ubio policajca u okolici Sarajeva.

Čelni ljudi vlade Sarajevske županije i lokalne policije istaknuvši kako se u glavnom gradu BiH nakon tog ubojstva poduzimaju dodatne mjere sigurnosti zbog početka zimskog Europskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) koji je okupio više od tisuću i pol sudionika iz 46 europskih država, javlja N1.

Traže ga od ponedjeljka

Policajac Mahir Begić (48) pronađen je ustrijeljen u subotu navečer kod sela Sudohol u okolici Tračina, tridesetak kilometara južno od Sarajeva prema Mostaru. Nesretni policajac ubijen je vatrenim oružjem; pogođen u ruku i glavu - iskrvavio je, a tijelo je pronašao njegov kolega koji je trebao preuzeti smjenu.

No za Gačićem policija traga već tjedan dana jer je u ponedjeljak, u Podorašcu kod Konjica, ubio Sauda Sultanića.

Mještani su u strahu, a policija je dobila dojavvu da je ubojica viđen na lokalitetu Ušivak. Mještani jedni drugima šalju upozorenja o kretanju ubojice preko Facebooka.

Muphnk.ba

Policijska uprava Konjic potražuje Edina Gačića zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubjstva.

"Ovom prilikom ukazujemo da se  radi o veoma opasnoj osobi, od ranije osuđivanom višestrukom ubojici, naoružanom i opasnom. Edin Gačić je visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, posljednji  put viđen u tamno plavoj jakni, svijetlim samtnim hlačama, smeđoj pletenoj kapi, te je nosio dioptrijske naočale", napisala je policija Hercegovačko-neretvanskog kantona na sovjim stranicama. 

BiH

ubojica

Edin Gačić

newsletter

Prijavite se na Newsletter