Video: premijer otpustio kočnice

Čini se da Plenković Kolindi ne želi titulu najvatrenije navijačice prepustiti bez borbe


Mia Peretić
11.07.2018.15:25
Čini se da Plenković Kolindi ne želi titulu najvatrenije navijačice prepustiti bez borbe
Screenshot/Twitter

sažeto

Premijer je u avionu za Moskvu pustio glasnice i otpustio kočnice, imidž "dobrog dečka iz Bruxellesa" ublažio je nakon Kolindinih izvedbi u Rusiji


Mia Peretić
11.07.2018.15:25

Svojih pet minuta da pokaže kako i njihovo srce kuca za hrvatsku nogometnu reprezentaciju dobili su premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. U avionu za Moskvu, na putu za polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Engleske, pustili su glasnice i pridružili se navijanju s ostatkom ekipe. Moramo primijetiti da premijer izgleda najopuštenije što smo ga ikad imali prilike vidjeti, no daleko je to od izvedbe vatrene navijačice, predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Možda je primio koju dozu vitamina, željeza ili magnezija više, možda je procijenio da je idealno vrijeme da pokaže da i on može biti čovjek iz naroda, a možda ga je samo "ponijelo" pa je čak dvaput, u ritmu pjesme, podigao ruku u zrak.

Plenković i Jandroković su sigurno sletjeli, a okinuli su i fotku s trenutno najpopularnijim čovjekom u Hrvatskoj, izbornikom repke Zlatkom Dalićem, uz poruku "Sretno večeras!".

Svjetsko prvenstvo u nogometu

Moskva

Gordan Jandroković

premijer Andrej Plenković

polufinale

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter