OSEBUJNI NAČELNIK

Cinično je plakao na otvorenju okretišta autobusa ispred škole, a HDZ mu je često na 'piku': 'Lijepo ih je gledat s visoka'


Matej Devčić
11.05.2019.12:00
Cinično je plakao na otvorenju okretišta autobusa ispred škole, a HDZ mu je često na 'piku': 'Lijepo ih je gledat s visoka'
Robert Fajt/CROPIX

sažeto

Načelnik općine Plitvička jezera na svom Facebooku je komentirao posjet HDZ-ovaca Korenici


Matej Devčić
11.05.2019.12:00

Prije osam godina Ante Kovač, kao profesor hrvatskog jezika u OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici oduševio je Hrvatsku svojevrsnim performasnom pred kamerama javnog servisa.

Naime, komentirajući novouređeno okretište autobusa na školskom parkiralištu Kovač je cinično zaplakao. "Ne treba nam više ni voda ni dimnjačar, kad imamo ovako divno okretište.

Sad smo baš zamijenili WC školjku, pa će sigurno biti otvaranje kad bude postavljena nova", kazao je tada Kovač dok je karikaturski brisao krokodilske suze s lica. Dodao je i da je taj rotor bilo jedino što je tadašnji župan, Darko Milinović, napravio u Korenici.

"Lijepo li je gledat HDZ s visoka"

Danas je Kovač načelnik općine Plitvička Jezera, i to prvi koji ne dolazi iz redova HDZ-a, stranke koja mu je često na "piku". Kovač je, naime, na svome Facebooku komentirao posjet HDZ-ovog nositelja liste za Europski parlament Karla Resslera u Korenici.

Kovač je Resslera i Marijana Kustića, prvog čovjeka HDZ-a Ličko-senske županije, fotografirao s prozora svoga ureda u Korenici, a uz fotografiju je objavio uz komentar: "Lijepo li je gledat HDZ s visoka iz ureda načelnika."

Njegova objava izazvala je mnoštvo reakcija, a najviše ih je izazvao komentar samog Kovača: "Poslao sam im blagoslov kao papa, što ću, kakvi su da su, naši su."

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter