U blizini Beograda

Čopor pasa lutalica napao mamu i dvomjesečnu bebu


Valerija Bebek
18.06.2017.16:20
Čopor pasa lutalica napao mamu i dvomjesečnu bebu
Profimedia

sažeto

U Batajnici, naselju beogradskog Zemuna, čopor pasa danima maltretira ljude


Valerija Bebek
18.06.2017.16:20

Majku i njezinu dvomjesečnu bebu napao je čopor pasa, u predgrađu Beograda. Vesna Kekić šetala je ulicama Batajnice gurajući kolica u kojima je bio njezin sinčić, kada su došli do ulaza u groblje, opkolili su ih psi.

"Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izletio čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli k nama", prisjeća se žena. Pokušavala je ostati pribrana i znala je da ne smije bježati, ali tada su psi krenuli prema kolicima u kojima je bila njezina beba.

"Mogli su mi izvući sina, rastrgati ga. Instinktivno sam reagirala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ugrizao za nogu", ispričala je Vesna za Blic.

"Veličina rane je oko tri centimetra na desnoj potkoljenici. Nakon svega ta ozljeda nije toliko strašna, ali je strašno ono što se moglo dogoditi", kazala je majka.

Kako se radi o ugrizu životinje kontaktirana je i Veterina Beograd koja bi trebala ustanoviti ima li pas bjesnoću ili ne. Ali da bi se to saznalo, žena mora otići na to mjesto i sama prepoznati psa koji ju je ugrizao, kako bi ga mogli testirati na bjesnoću. To nije prvi put da čopor pasa koji hara Batajnicom napada ljude.

psi

psi lutalice

ugriz psa

Podijeli članak