VIDEO: Ivica je 'kleknuo' za Erdogana

Turskog 'sultana' ovako još nitko nije šokirao: Dačić mu zapjevao na turskom, Vučić se valjao od smijeha


Vid Barić
11.10.2017.10:30
Turskog 'sultana' ovako još nitko nije šokirao: Dačić mu zapjevao na turskom, Vučić se valjao od smijeha
Twitter

sažeto

Tijekom svečane večere u čast turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana u srpskom Domu garde Ivica Dačić se uhvatio mikrofona i, jasno, na oduševljenje svih zapjevao uz glazbu dok mu je sala klicala i pljeskala skupa s turskim predsjednikom


Vid Barić
11.10.2017.10:30

Ima samo jedna jedna stvar gora od gomile političara koji se časte na račun građana i objeduju u golemim salama ne bi li opravdali svoje "velevažne" društvene uloge - kada se jedan od njih uhvati mikrofona i zapjeva.

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić dokazano ne zna najbolje engleski, ali mu zato jako dobro ide pjevanje na turskom, piše portal Kurir.

Naime, tijekom svečane večere u čast turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana u srpskom Domu garde Ivica Dačić se uhvatio mikrofona i, jasno, na oduševljenje svih zapjevao uz glazbu dok mu je sala klicala i pljeskala skupa s turskim predsjednikom. Srpski predsjednik Aleksandar Vučić se, prema pisanju Kurira, čitavo vrijeme valjao od smijeha.

Dačić je nešto kasnije na svečanoj večeri zapjevao i Miljacku Halida Bešlića za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš, prenose pojedini beogradski mediji.

Dačićeve pjevačke sposobnosti možete provjeriti ovdje:

Aleksandar Vučić

Erdogan

Ivica Dačić

Miljacka

pjeva

Podijeli članak