SMJEŠTENA JE U BOLNICU GDJE SE LIJEČIO TUĐMAN

Donald Trump nije bio uz suprugu tijekom hitne operacije, društvene mreže gore od komentara


Mia Peretić
15.05.2018.08:55
Donald Trump nije bio uz suprugu tijekom hitne operacije, društvene mreže gore od komentara
Reuters

sažeto

Melania će u bolnici ostati do kraja tjedna, a operativni zahvat je prošao uspješno


Mia Peretić
15.05.2018.08:55

Prva dama SAD-a Melania Trump jučer ujutro je završila na hitnoj operaciji bubrega, a kako javlja Bijela kuća, riječ je o benignom stanju bubrega i oporavak teče dobro. Melania će u poznatoj vojnoj bolnici Walter Reed, u kojoj se 1996. godine liječio i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, boraviti do kraja tjedna, a njen suprug, predsjednik Donald Trump, nije bio uz nju tijekom operacije, piše people.com.

Trump je tijekom čitavog ponedjeljka imao pretrpan poslovni raspored, a odsutnost s hitne operacije njegove supruge izazvala je lavinu komentara na njegovoj omiljenoj društvenoj mreži, Twitteru. 

No, kako javlja CNN predsjednik Trump je nazvao suprugu prije samog zahvata, a kasnije je razgovarao i s liječnikom. U bolnicu se zaputio tek kasno poslijepodne, a tamo je navodno proveo sat vremena. Naravno, javnost je o svemu obavijestio putem Twittera: "Na putu prema bolnici u posjet našoj divnoj prvoj dami Melaniji. Uspješan zahvat, ona je dobro. Hvala svima na lijepim željama!".

Ovo nije prvi slučaj da je prva dama Sjedinjenih Američkih Država operativni zahvat prošla bez supruga u bolničkoj čekaonici. Kada je Laura Bush podvrgnuta manjem operativnom zahvatu, njen suprug, tadašnji predsjednik George W. Bush bio je na summitu u Australiji. 

Donald Trump

operacija

Melania Trump

bubreg

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter