VIDEO: SVE SU SNIMILE KAMERE

Drski posjetitelj Adventa je ukrao Roka lokomotivu, ali Internet je neumoljiv - brzo je pronađen i vrijedna maketa ide kući


Vid Barić
07.12.2017.17:20
Drski posjetitelj Adventa je ukrao Roka lokomotivu, ali Internet je neumoljiv - brzo je pronađen i vrijedna maketa ide kući

sažeto

Radi se o najvećoj maketi željeznice jugoistočne Europe koja se našla na meti kradljivaca već drugi dan nakon otvaranja u sklopu zagrebačkog Adventa


Vid Barić
07.12.2017.17:20

Adventsko vrijeme za mnoge predstavlja period zajedništva, blagosti, obitelji i dobrih osjećaja općenito. Čeka se Božić, grad je okićen, iz kućica se šire fini mirisi i lake note te sve podsjeća na wonderland u kojemu se svi ljudi razumiju, vole, surađuju i prijateljuju.

Da tome nažalost nije uvijek tako podsjetio je posjetitelj muzeja Backo Mini Express, gdje je još u subotu ukradena lokomotiva pa se čitav Internet dao u potragu za svirepim adventskim lopovom. Nevoljnika su, naime, snimile nadzorne kamere i vijest se brzo proširila Zagrebom.

"Pomozite nam pronaći ukradenu lokomotivu, otet je naš Roko Lokomotiva! Neki zlotvor ga je 2.12. nemilosrdno odvojio od njegovih vagona i odnio... tko zna kuda...," pozvali su ožalošćeni djelatnici muzeja javnost upomoć. Kako na Facebooku, tako i putem videa objavljenog na YouTubeu:

Radi se o najvećoj maketi željeznice jugoistočne Europe koja se našla na meti kradljivaca već drugi dan nakon otvaranja u sklopu zagrebačkog Adventa.

"Ukoliko prepoznajete počinitelja, molimo javite nam se. Nagrađujemo pomoć u vraćanju lokomotive odnosno pronalasku lopova", poručili su iz Backo Mini Expressa.

Počinitelj je uz pomoć korisnika Facebooka već danas identificiran. Lokomotiva Roko, čini se, nije još vraćena u Backo Mini Express - no to se skoro očekuje.

Zagreb

advent

Backo Mini Express

Podijeli članak