Opara objavio selfie iz bolničke sobe

'Evo dočepao sam se mobitela, dobro sam, ali kažu da moram mirovati i slušati'


Valerija Bebek
21.01.2018.21:10
'Evo dočepao sam se mobitela, dobro sam, ali kažu da moram mirovati i slušati'
Facebook

sažeto

Splitski gradonačelnik hospitaliziran je u subotu, u KBC Split zadržat će ga nekoliko dana


Valerija Bebek
21.01.2018.21:10

Nakon što je u subotu navečer Andro Krstulović Opara hospitaliziran u KBC-u Split, liječnici su dijagnosticirali d aje imao blagi moždani udar. U nedjelju je ravnatelj KBC-a Ivo Jurić dao kratku izjavu za medije u kojoj je kazao kako je Opara stabilno te kako iz kreveta pozdravlja sve okupljene. Gradonačelnik Splita to je i učinio osobno objavom na svojoj službenoj Facebook stranici.

"Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam", napisao je splitski gradonačelnik uz selfie koji je napravio u bolničkom krevetu. Mnogi pratitelji su mu poželjeli brz oporavak.

Krstulović Opara imao je manje krvarenje u mozgu, odnosno lakši moždani udar.

"Gospodin gradonačelnik je primljen u subotu u večernjim satima u bolnicu. U tijeku je dijagnostička obrada. Prerano je govoriti o čemu se radi, tako da ćete biti obavještavani svaki dan o tijeku obrade i što bi moglo biti. Nađeno je manje krvarenje. Gradonačelnik se dobro osjeća, sad smo razgovarali, pozdravlja vas sve", rekao je dr. Jurić ranije u nedjelju. Ravnatelj je prognozirao da će gradonačelnik u bolnici ostati više dana, a kroz nekoliko dana dobit će i dijagnozu.

Split

Andro Krstulović Opara

gradonačelnik

KBC Split

Podijeli članak