izbaci uljeza

Fotografija s NATO summita postala je hit, jer najbolje opisuje Trumpovu politiku


Mia Peretić
12.07.2018.14:15
Fotografija s NATO summita postala je hit, jer najbolje opisuje Trumpovu politiku
Screenshot/Twitter

sažeto

Pošto slika vrijedi tisuću riječi, društvenim mrežama kruži jedna koja možda savršeno opisuje odnose u svjetskoj politici


Mia Peretić
12.07.2018.14:15

Američki predsjednik Donald Trump na ovogodišnjem NATO summitu u Bruxellesu opet je privukao najviše pažnje, a pošto slika vrijedi tisuću riječi, društvenim mrežama kruži jedna koja možda savršeno opisuje odnose u svjetskoj politici. 

Svi su lideri promatrali nadlijetanje helikoptera nad Bruxellesom, a dok su gledali u jednom smjeru, Trump je svoj pogled usmjerio na sasvim drugu stranu. 

“Jedini koji gleda unazad", "Izdvoji uljeza", "Metafora za naša vremena: Trump nije dio grupe, Amerika nije dio svijeta", samo su neki od komentara ispod fotografije.

I ovaj je summit Trump ponovno iskoristio kako bi napao ostale članice da ne izdvajaju dovoljno novca kao Sjedinjene Američke Države, a predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk mu je poručio da poštuje svoje saveznike jer ih nema mnogo. 

Utoliko ova slika vrijedi još barem dodatnih tisuću riječi.

A pošto je, između ostalog, fotka savršena podloga za meme, korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da podijele svoje viđenje tog misterioznog Trumpovog pogleda.

Tako postoji mogućnost da je Donald uočio pticu koja se sprema ispustiti sadržaj za koji neki ljudi kažu da znači sreću ako završi na nečijoj glavi ili drugom dijelu tijela.

Neki pak smatraju da mu se ukazao lik Putina s kojim ima posebno dobre odnose. Neki "zlobnici" bi čak rekli da mu se pomalo i divi.

Možda je uhvaćen u nastojanju da pomrčinu Sunca promatra golim okom, a možda je samo vidio vjevericu.

Donald Trump

NATO

Summit

Bruxelles

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter