MOJ DJED ADOLF HITLER

Francuz poslao DNK na analizu, nestrpljiv je saznati je li potomak najvećeg zločinca


Daniel Radman
25.04.2018.10:00
Francuz poslao DNK na analizu, nestrpljiv je saznati je li potomak najvećeg zločinca
Profimedia

sažeto

Francuz je uvjeren da je njegova baka imala aferu s Hitlerom tijekom Prvog svjetskog rata


Daniel Radman
25.04.2018.10:00

"Samo želim znati istinu", izjavio je 62-godišnji Francuz Philippe Loret koji uz pomoć ruske televizije NTV pokušati doznati je li mu djed najveći zločinac 20-stoljeća Aldolf Hitler, javlja engleski tabloid Sun.

Uzorci njegove sline usporedit će se s uzorcima s lubanje i čeljusti koje su sovjetski vojnici pronašli u führerovom bunkeru u Berlinu 1945. godine. Ostaci za koje se vjeruje da su pripadali Hitleru čuvaju se u KGB-ovom tezoru u Moskvi.

Francuz je uvjeren da je njegov pokojni otac bio nezakoniti sin njemačkog diktatora, odnosno da je njegova baka imala aferu s Hitlerom tijekom Prvog svjetskog rata. Hiter se 1916., kao njemački kaplar, borio u sjevernoj Francuskoj.

Iz tog razdoblja datira i slika francuske seljanke, za koju se pretpostavlja da bi mogla biti Loretova baka. Sumnje potvrđuje i dnevnik engleskog vojnog inženjera koji je tijekom iskrcavanja u Normandiji zapisao kako je upoznao Francuskinju koja tvrdi da se njezin i Hitlerov sin bori sa saveznicima protiv nacista.

Također, Loret je za Sun ispričao kako je otac, njemu i njegovim braći i sestrama, još za njihovog djetinjstva otkrio da im je djed Hitler.

"Bez obzira što analiza pokaže, bit ću zadovoljan. Ako rezultat analize bude pozitivan, potvrdit će se ono što sam mislio. Ako bude negativan, morat ću otkriti tko mi je bio djed", rekao je osebujni Francuz.

Hitler

unuk

DNK analiza

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter