12-GODIŠNJI MILAN IMAO JE VIZIJU

Grad ruši kultni klub, a uzrujani Bandić poručuje: 'Kako ću ja biti protiv Jabuke, kad sam ju ja izmislio'


Ana Lonjak Božičević
14.02.2018.13:25
Grad ruši kultni klub, a uzrujani Bandić poručuje: 'Kako ću ja biti protiv Jabuke, kad sam ju ja izmislio'
Cropix/fotomontaža

sažeto

'Što je danas s emisijom?', upitao je Bandić voditelja, kojeg je zanimalo što se događa s klubom  


Ana Lonjak Božičević
14.02.2018.13:25

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je gostovao u emisiji radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu" u kojoj ga ugošćuju svake srijede. A ovog puta, također, jedna od tema bilo je i rušenje kultnog kluba Jabuka, a rekli bismo najblaže rečeno da je gradonačelnik opet briljirao. 

Na upit što se događa s klubom odgovorio je: "Jabuka će biti s ovima ili bez onih koji su unutra, ona se na moj prijedlog i otvorila i dao sam povjerenje ljudima, koji su to prokockali. Jabuka će ostati bili ovi zakupci ili drugi. Sadržaj i namjena se neće mijenjati,", poručio je Bandić, uvjeren da je dobro odradio pitanje o klubu. No, voditelj se nije dao smesti te ga je upitao - zašto onda rušenje Jabuke.

To je Bandića poprilično uzrujalo te je počeo vikati - "koje rušenje, tko ruši", a čak se dotakao i emisije pitavši voditelja u eter da kakva je to danas emisija. 

"Što je danas s emisijom?" rekao je izuzetno uzrujan Bandić, a najzabavniji dio cijelog razgovora tek slijedi. 

Nakon što je Bandić još jednom rekao da se radi o terasi te da ljudi koji su dobili povjerenje grada moraju otići, a Jabuka sa svojim sadržajima će ostati i točka, uslijedio je vrhunac. Uzrujan Bandić je poentirao: "Kako ću ja biti protiv Jabuke, kad sam ja Jabuku izmislio... Ma molim vas...", izjavio je.

E sad, malo matematike poštovani gradonačelniče, jer brojke su nemilosrdne. Znači Jabuka bi uskoro trebala proslaviti 50. rođendan, a Bandić je rođen 1955. godine što vodi do računice da kada je Jabuka otvorena naš gradonačelnik je imao 12 godina. Svima je sve jasno, kaj ne?

Zagreb

Milan Bandić

Jabuka

rušenje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter