MISLILI STE DA STE IH SE RIJEŠILI?

HDZ shvatio da mladi sve više iseljavaju, pa otvorio podružnicu HDZ Irska


Tomislav Kukec
16.11.2017.21:30
HDZ shvatio da mladi sve više iseljavaju, pa otvorio podružnicu HDZ Irska
Boris Kovacev / CROPIX

sažeto

 Stranka koja ih je, u suradnji sa svim drugim političkim strankama u zemlji, otjerala iz ove zemlje, sada računa na njihove glasove i u dijaspori


Tomislav Kukec
16.11.2017.21:30

Od svega čovjek može pobjeći, ali ne od sudbine, kaže stara poslovica koju bi ovih dana valjalo upotpuniti i sa - i od HDZ-a. 

Uzalud se tako tisuće mladih ponadalo da će odlaskom iz Hrvatske u razvijenu Irsku pobjeći od korupcije, politike, skandala, Sanadera, Karamarka, Plenkovića... HDZ im je doskočio. Stranka koja ih je, u suradnji sa svim drugim političkim strankama u zemlji, otjerala iz ove zemlje, sada računa na njihove glasove i u dijaspori. 

Neaktivna stranica

Kako javlja portal Otvoreno.hr, Hrvatska demokratska zajednica otvorila je svoju irsku podružnicu - HDZ Irska.

Facebook stranica HDZ Irska otvorena je u vrijeme prošlih parlamentarnih izbora, a trenutno je relativno neaktivna te ima tek četrdesetak članova. No, s obzirom da HDZ uvijek velik broj glasova dobiva iz dijaspore, ne treba sumnjati da će već na idućim izborima aktivirati ovu svoju internetsku podružnicu.  Pitanje je samo jesu li mladi koji su otperjali u Irsku baš njihovi glasači ili su htjeli glavom bez obzira pobjeći od takve politike? 

HDZ

politika

Irska

mladi

iseljavanje

dijaspora

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter