TKO JE VIJEĆNIK SA SATOM OD 300 000 KUNA?

Ima jako dobre prijatelje koji mu posuđuju skupe stvari, u fokusu se našao nakon što je pokrenuta istraga zbog zapaljenog automobila


Matej Devčić
14.03.2019.14:00
Ima jako dobre prijatelje koji mu posuđuju skupe stvari, u fokusu se našao nakon što je pokrenuta istraga zbog zapaljenog automobila
Tonci Plazibat/CROPIX

sažeto

Po Obradovićevim Facebook objavama, sat od očito jako dobrog prijatelja nosio je i na putovanjima


Matej Devčić
14.03.2019.14:00

Član predsjedništva Hrvatske narodne stranke u Dubrovniku i vijećnik dubrovačkog gradskog vijeća Miho Obradović jučer je na sjednici Gradskog vijeća nosio sat vrijedan 300 tisuća kuna.

Radi se o satu marke Audemars Piguet Royal Oak, a isti sat navodno ima i Zdravko Mamić. Obradović je za portal Direktno demantirao da se radi o njegovom satu, već on pripada njegovom prijatelju. Po Obradovićevim Facebook objavama, sat od očito jako dobrog prijatelja nosio je i na putovanjima u Portugal i Poljsku.

Dubrovački poduzetnik i političar

Inače, Obradović je u Gradsko vijeće Dubrovnika došao umjesto Valentina Dujmovića koji kao predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik prema Zakonu o lokalnim izborima, te je svoj mandat morao staviti u mirovanje.

Obradoviću je prošle godine u Sustjepanu izgorio osobni automobil marke Audi A6, a Dubrovačko-neretvanska policija tada je očevidom utvrdila da do požara nije došlo zbog tehničkog kvara zbog čega je pokrenuta i istraga, a Obradović medijima nije htio komentirati slučaj.

Osim što je gradski vijećnik, Obradović je i poduzetnik te je vlasnik ugostiteljskog objekta 'Barba' – Street Food te istoimene turističke agencije.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter