Kaos u zadarskoj bolnici

'Imam bombu, raznijet ću cijeli odjel, sve ću vas poubijati'


Vjekoslav Paun
19.03.2017.10:45
'Imam bombu, raznijet ću cijeli odjel, sve ću vas poubijati'
Cropix

sažeto

Došao je na Hitni prijem i tražio da mu se daju određene tablete, inzistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje...


Vjekoslav Paun
19.03.2017.10:45

U subotu navečer, nešto poslije 20 sati, na Hitni bolnički prijem (OHBP) u zadarsku bolnicu došao je 38-godišnjak i prijetio da će cijeli odjel raznijeti bombom, piše Zadarski.hr.

On je došao na Hitni prijem i tražio da mu se daju određene tablete, inzistirajući da to bude istoga trena. Odbio je bilo kakav razgovor, derao se, vikao, a onda vrijeđao medicinsko osoblje u čekaonici. Kada je došao liječnik da vidi o čemu se radi, izvrijeđao je i njega, cijelo vrijeme govoreći da u automobilu ima bombu.

Kako nije dobio tablete koje je uporno tražio, 38-godišnjak je više puta zaprijetio da će iz vozila donijeti bombu i raznijeti Hitni bolnički prijem, te poubijati sve prisutne.

Pozvana je policija, te je utvrđeno da je 38-godišnjak u krvi imao 2,42 promila alkohola. Savladan je i odvezen u policijsku postaju, gdje je zadržan u prostoriji do otriježnjenja.

U jutarnjijm satima, dok ovo javljamo, 38-godišnjak je i dalje bio iza rešetaka, s obzirom na količinu alkohola i vrijeme koje mu je očigledno bilo potrebno da „dođe k sebi“.

Protiv njega je podignut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a kad se otrijezni bit će prepraćen prekršajnom sucu koji će odlučiti o kazni.

bolnica

Podijeli članak