izdvojili smo najbolje provale

Internet vrišti od smijeha na usporedbu Trumpovog spolovila s gljivom iz igrice: 'Bilo bi još čudnije da Trumpov penis izgleda kao Toad bez kape'


100posto
19.09.2018.18:35
Internet vrišti od smijeha na usporedbu Trumpovog spolovila s gljivom iz igrice: 'Bilo bi još čudnije da Trumpov penis izgleda kao Toad bez kape'
Screenshot/Twitter/Profimedia

100posto
19.09.2018.18:35

Mnogi od vas se sjećaju kada su kao klinci igrali popularnu Nintendovu igricu Super Mario, no nakon odlomaka iz knjige porno zvijezde i bivše Trumpove ljubavnice Stormy Daniels, više ju nikada nećete gledati na isti način.

Posebno će vam upečatljiv ostati Toad, simpatični lik u obliku gljive. Jer, kako tvrdi Daniels, upravo tako izgleda penis predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

"On zna da ima neobičan penis koji izgleda kao da ima veliku gljivastu glavu. Ležala sam tamo, poprilično iznervirana jer se seksam s likom koji ima penis kao gljivasti lik iz Super Marija. Moguće da je to bio najmanje impresivan spolni odnos koji sam imala, no, po svemu sudeći, on nije dijelio moje mišljenje", odlomak je iz memoara pod nazivom "Potpuno razotkrivanje", čiji primjerak ima Guardian. 

Knjiga navodno obiluje opisima seks afere između Stormy Daniels i Donalda Trumpa.

Ovaj je detalj razbjesnio mnoge na internetu jer smatraju da Toad zaslužuje puno bolje od ovoga, a nije trebalo puno vremena da korisnici društvenih mreža objave urnebesne fore, gifove i memeove baš na ovu temu. 

"Pretpostavljam da bi bilo još čudnije da Trumpov penis izgleda kao Toad bez kape", jedan je od komentara na Twitteru. 

"Pravo pitanje je kako izgleda Toadov penis?".

Naravno da je čitava priča ponovno aktivirala zanimanje za popularnu igricu, što su prepoznali iz samog Nintenda. 

S obzirom na Trumpovu sklonost Twitteru, njegovom omiljenom obliku komunikacije, neki su primjetili da će jednostavno morati tvitati i o navedenim usporedbama svog spolovila i popularne gljive.

Fotomontaža Trumpa kako urla na malenog Toada koji u dvorištu Bijele kuće sjedi na kosilici je sve. Još kad netko u komentarima napiše da se Donald dere "Vrati se u moje gaće...".

Neki su korisnici isprva bili oduševljeni reaktivacijom zanimanja za igricu, no šok je uslijedio tek nakon što su shvatili o čemu se radi.

Trump

Stormy Daniels

Super Mario

gljiva

newsletter

Prijavite se na Newsletter