video: otvorili dušu

Ispovijest roditelja monstruma s Krima: 'S njim je nekada bilo nemoguće pričati i nije imao niti jednog prijatelja'


100posto
19.10.2018.20:00
Ispovijest roditelja monstruma s Krima: 'S njim je nekada bilo nemoguće pričati i nije imao niti jednog prijatelja'
Reuters

100posto
19.10.2018.20:00

Članovi obitelji 18-godišnjeg Vladislava Rosljakova, koji je izvršio za masakr u školi na Krimu, i ubio 21 osobu a više desetaka ranio kažu da ništa nije ukazivalo na to da je on sposoban za ovakav zločin.

No, njegov otac na saslušanju u policiji izjavio je da je s Vladislavom bilo veoma teško komunicirati.

Roditelji Rosljakova su odnedavno razvedeni. Izvor iz policije je rekao da je ubojičin otac na saslušanju rekao da njegov sin nije imao prijatelje. Kako je rekao, imao je u djetinjstvu jednog prijatelja, ali se to prijateljstvo prekinulo. Otkrio je kako se njegov sin nikada nije žalio da je imao problema problema u školi.

I majka je potvrdila da sin nije bio komunikativan. Njegova baka je također rekla da joj se unuk nije žalio na nešto i da se najčešće nije dugo kod nje zadržavao u gostima.

Prema njenim riječima, Vladislav se dobro slagao s roditeljima. Na pitanje novinara je li u posljednje vrijeme pokazivao nagle promjene raspoloženja i agresiju, izjavila je da takvog nečeg nije bilo.  Inače, majka Vladislava Rosljakova je medicinska sestra i ona se brinula o učenicima koji su povrijeđeni u napadu koji je izvršio njen sin.

ubojica

Krim

newsletter

Prijavite se na Newsletter