Pronađena Atlantida našeg doba

Iz vječnog snijega na Antarktici isplivao je golemi grad. Nitko ne zna čemu je točno služio ili koliko je star


Robin Mikulić
15.09.2018.16:00
Iz vječnog snijega na Antarktici isplivao je golemi grad. Nitko ne zna čemu je točno služio ili koliko je star
googleearth

sažeto

Za otkriće je zaslužan jedan teoretičar zavjere koji se već godinama bavi paranormalnim aktivnostima. Riječ je o neobično velikom i izduženom nizu struktura


Robin Mikulić
15.09.2018.16:00

Na Antarktici je otkriven tajni grad za koji se vjeruje da bi mogao već godinama biti pokopan pod vječnim snijegom. Za otkriće je zaslužan jedan teoretičar zavjere koji se već godinama bavi paranormalnim aktivnostima. Riječ je o neobično velikom i izduženom nizu struktura za koje sam teoretičar vjeruje da su nekad služile u istraživačke svrhe.

„Provjerio sam istraživačke baze koje su nicale Antarktikom i njihove koordinate, ali najbliža koju sam našao bila je norveška baza, ali i ona je od ove udaljena 200 milja“, tvrdi. No, postoje i drugačije teorije. Neki lik, primjerice, tvrdi da je riječ o tajnom nuklearnom bunkeru koji je izgrađen kao spas za bogataše. Ima, jasno, i onih luđih koji tvrde da je ovaj novo otkriveni kompleks aerodrom za vanzemaljce.

Najstrašnije mjesto na svijetu

U međuvremenu se u raspravu uključio još jedan poznati teoretičar zavjera. On tvrdi kako je on kompleks koji se nalazi duboku u području Antarktike otkrio još 2001. otkad detaljno prati nalazište. „Ovo je najstrašnije mjesto koje sam ja u svom životu vidio“, kaže. On tvrdi kako njemu sve to skupa liči na neku pistu okruženu nekim operativnim centrom.

Što se točno nalazi tamo i čemu je služilo, ostaje pričekati.

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter