IZBOR ZA NAJBOLJEG LOKALNOG BAUŠTELCA

Javi nam ako se i u tvome mjestu zbog izbora počelo raditi na cestama, parkovima, školama... ?


Sandra Pudja
20.04.2017.15:30
Javi nam ako se i u tvome mjestu zbog izbora počelo raditi na cestama, parkovima, školama... ?
Dragan Matic / CROPIX

sažeto

Buši se, otvara, reže vrpce, vadi motike... Pošalji nam fotografiju ili video ako se u tvom mjestu nešto počelo graditi


Sandra Pudja
20.04.2017.15:30

Jedni izađu na ulicu da zapucaju iz kubura, drugi da je prekopaju bagerima. Buši se, otvara, reže vrpce, vadi motike i dijeli obećanja. Pogađate što slijedi - lokalni izbori za mjesec dana! Zbog toga vas pozivamo da na mail redakcija@100posto.hr pošaljete fotografije i video materijale naglih radova koji su započeti posljednjih dana.

Političari u mnogim mjestima počeli su otvarati i nastavljati razne projekte, te obećavati buduće gradnje. Naravno da mogu biti dio već planiranih građevinskih akcija, no ponekad ni birači više ne vjeruju da su vrpce prerezane baš pred 'te dane u mjesecu'.

Ove godine načelnike, gradonačelnike i njihove zamjenike birate 21. svibnja, a moguće je da ćete u međuvremenu čuti i vidjeti bagere na cesti u svojim mjestima. Nekoliko primjera već imamo.

U noći s utorka na srijedu u zagrebačkom parku na Savici, gdje je prije htio graditi crkvu, osvanula je obavijest o novom projektu i izazvala čuđenje stanovnika. Ispred te iste table gradonačelnik Milan Bandić u srijedu u 7 sati je najavio početak radova. "Za četiri mjeseca se ovdje vidimo u najljepšem parku u gradu Zagrebu, investicija je teška oko 12 milijuna kuna", rekao je novinarima.

Nije ni u Čakovcu tišina. Grad se pohvalio da se radi punom parom, a stižu plin, rasvjeta i pješačke staze. Međimurske novine ranije su objavile detaljne lokacije gdje se radi, a Grad se tada pohvalio da će radovi, ako vrijeme bude dobro, biti gotovi za mjesec dana.

Pogađate, to pada taman nešto prije lokalnih izbora. U proljetne radove je uloženo 187.500,00 kuna.

Grad Čakovec

Čitatelj iz Petrinje javio nam se da su i tamo nedavno započeti radovi na jedinoj cesti koja izravno vodi do obiteljskih kuća. "Brzinski kupuju još koji glas", kazao je anonimno za 100posto.

Čitatelj 100posto

Pozivamo vas da nagle radove prijavite na 100posto natječaj za Najboljeg lokalnog bauštelca!

Vjerujemo da se i kod vas događaju slični potezi. Na mail redakcija@100posto.hr možete nam poslati fotografije i/ili video materijale koji pokazuju nagle radove, započete u zadnjih mjesec do dva. Križevi, škole, pločnici, nogostupi, ceste, okretišta, fasade, centar, vodovod, kanalizacija... Sve što su vam možda već obećali za prošle izbore.

Mi ćemo ih objaviti i na kraju će čitatelji birati Najboljeg lokalnog bauštelca!

Koji gradonačelnik ili načelnik je zaslužio titulu odlučit ćete upravo vi u završnoj velikoj anketi.

Kontakt: redakcija@100posto.hr ili na telefonski broj 01/610-3303

lokalni izbori 2017

lokalni izbori

političari

Najbolji lokalni bauštelac

građevinski radovi

nagli radovi

bauštelci

Podijeli članak