video:višak vremena ili?

Jedan detalj na Trumpovoj ruci pokrenuo je cijelu lavinu raznoraznih teorija, a u jednom se trenutku morala oglasiti i Bijela kuća


100posto
17.01.2019.12:30
Jedan detalj na Trumpovoj ruci pokrenuo je cijelu lavinu raznoraznih teorija, a u jednom se trenutku morala oglasiti i Bijela kuća
Reuters

sažeto

Bijela kuća poslala je priopćenje u kojem tvrde da se Trump ozlijedio igrajući se sa sinom Barronom


100posto
17.01.2019.12:30

Zdravlje predsjednika neke države jedno je od glavnih okupacija kako medija tako i građana, a pogotovo kada je riječ o zdravlju američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je preuzeo dužnost sa 70 godina. A priča se dodatno zahuktala kada su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako Trump ima flaster na ruci te su odmah krenule rasprave o čemu se radi. 

Dokaz narušenog zdravlja?

Tako na društvenim mrežama pojavile su se teorije zavjere, potaknute brojnim fotografijama koje sada kruže internetom. Novinar Fox Newsa objavio je fotografiju s američkom predsjednikom na kojoj se vidi kako ima flaster na ruci, a fotografija nastala tijekom posjete granici SAD-a s Meksikom. On je također bio vidljiv na Trumpovim slikama u ponedjeljak, kada je krenuo iz Washingtona u New Orleans. 

Došli čak i do krvne zakletve

Mnogi su zaključili da je flaster dokaz narušenog zdravlja američkog predsjednika, drugi su pak tvrdili da je riječ o nekoj vrsti krvne zakletve koja se dogodila tijekom intervjua jer i novinar ima flaster na ruci, ali on je tvrdio da se ozlijedio tijekom vježbanja borilačkih vještina. 

Ubrzo se uključila i Bijela  kuća, koja je poslala priopćenje da se Trump ozlijedio igrajući se sa sinom Barronom. No, mnogo je onih koji nisu povjerovali u tu priču a svakakve teorije zavjere kruže društvenim mrežama. 

SAD

Trump

predjsednik

newsletter

Prijavite se na Newsletter