Novi bliski susret s Horvatinčićem:

'Krenuo sam zakoračiti na pješački, kad je u suprotni trak divljački uletio crni džip'


100posto
11.11.2017.12:05
'Krenuo sam zakoračiti na pješački, kad je u suprotni trak divljački uletio crni džip'
Niksa Stipaničev / CROPIX

sažeto

Dubrovački dnevnik prenio je status muškarca koji tvrdi da je za automobilom koji je divljački pokušao pretjeći tramvaj bio poduzetnik koji iza sebe ima već niz nesreća


100posto
11.11.2017.12:05

Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme. Za volanom je bio slobodni masovni ubojica s vozačkom dozvolom.  Korumpirana državo, goni se, stoji u Facebook statusu koji je prenio Dubrovački dnevnik, a u kojem je čitatelj ovog portala, kako pišu, aludirao na Tomislava Horvatinčića.

Kako dodaju, bliski susret s poduzetnikom spomenuti čitatelj Dubrovačkog dnevnika imao je u petak na križanju Ilice i Frankopanske.

Horvatinčić je dosad nepravomoćno oslobođen svih optužbi za slučaj iz 2011. godine kada je gliserom naletio na jedrilicu i skrivio smrt talijanskih supružnika. Također, 1980. godine usmrtio je Mandu Vučković na pješačkom prijelazu u Zagrebu kad je dobio šest mjeseci kazne, ali mu vozačka nije oduzeta. Još jedna nesreća sa smrtnim posljedicama dogodila se na Aleji Bologne u Zagrebu 1989. godine kada je poginula nada Petrović, a 2009. godine, Horvatinčić se terencem zaletio u automobil u kojem je bila peteročlana obitelj.

nesreća

prometna nesreća

Tomislav Horvatinčić