Što će gospođa Markić reći na ovo?

Kujica spasila vlasnicu iz kuće u plamenu, a nakon toga vratila se u krevet i odmorila


Ana Lonjak Božičević
13.02.2018.13:05
Kujica spasila vlasnicu iz kuće u plamenu, a nakon toga vratila se u krevet i odmorila
Facebook/DVD Čepin

sažeto

U jednom trenutku kuća se počela puniti dimom, kujica Mrvica počela je lajati te tako probudila svoju vlasnicu te je spasila od sigurne smrti


Ana Lonjak Božičević
13.02.2018.13:05

Samo zahvaljujući kujici Mrvici 69-godišnja Jelena Krasnić preživjela je požar u svom domu u Čepinskim Martincima. Naime, kako se u jednom trenutku kuća počela puniti dimom, kujica Mrvica počela je lajati te tako probudila svoju vlasnicu te je spasila od sigurne smrti, piše Glas Slavonije.

"Osjetila sam da me nešto guši i da teško dišem, ali me Mrvica probudila. Kad sam otvorila oči, shvatila sam da je soba puna dima. Zgrabila sam Mrvicu i iznijela je iz kuće. Odmah sam nazvala vatrogasce", ispričala je sretna Krasnić, koja je sretna vlasnica mrvice već 13 godina. 

Nakon izlaska iz kuće kujica se prestrašila te pobjegla te kada su vatrogasci ugasili požar krenuli su u potragu za Mrvicom, za koju se vlasnica uplašila kamo je otišla.

"Pronašli smo ju vani, pa sam ju držao u krilu jer smo pokušavali shvatiti zašto šepa. Kasnije se sama vratila u kuću na krevet", ispričao je jedan vatrogasac. Nakon očevida bit će poznat točan uzrok izbijanja požara, piše Glas Slavonije.

Facebook/DVD Čepin

požar

pas

spas

vlasnica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter