spektakl na nebu, napetost na zemlji

Legende kažu da 'krvavi mjesec' najavljuje ratove, a i astrolozi upozoravaju da ćemo biti nagli i ratoborni


100posto
27.07.2018.20:00
Legende kažu da 'krvavi mjesec' najavljuje ratove, a i astrolozi upozoravaju da ćemo biti nagli i ratoborni
REUTERS/Peter Cziborra

sažeto

Osim što sam krvavi Mjesec najavljuje ratove, još mu je u blizini Mars, bog rata


100posto
27.07.2018.20:00

Ljubitelji promatranja nebeskih tijela večeras će moći uživati u spektakularnom pomračenju "krvavog mjeseca", najdužem koje će se dogoditi ovog stoljeća te najvećem približavanju Marsa Zemlji u posljednjih 15 godina.

No, svaki spektakl ima svoju cijenu, a astrolozi ističu kako bi ovakav rasplet na nebu mogao utjecati na naše emocije i postupke, na žalost, većinom u negativnom smjeru.

Još ako uzmemo u obzir praznovjerje, neke legende kažu da krvavi Mjesec najavljuje ratove, a da stvar bude još gora u blizini mu je i Mars, bog rata.

Astrolozi pak ne govore o ratovima, već kažu da će Mars utjecati na ljutnju i frustracije pojedinaca, a ne bi vas trebalo iznenaditi ako vi, ili netko u vašoj okolini, pod takvim dojmovima naglo reagira i zažali zbog svojih postupaka. Stvari bi ipak mogao popraviti Saturn koji bi trebao smiriti nakupljene tenzije, a zato astrolozi dodatno preporučuju meditaciju.

Kako će emocije kod većine ljudi biti intenzivnije nego inače, biti će i određenih prednosti, pa će Mjesec i Mars utjecati na to da će se neki od nas osjećati samopouzdano i seksi. Također, vjeruje se da krvavi mjesec utječe pozitivno na kreativnost.

Mars

astrologija

legende

krvavi mjesec

newsletter

Prijavite se na Newsletter