video: dramatičan trenutak

Ljuta Monica Lewinsky je prekinula intervju nakon što ju je novinarka upitala zabranjeno pitanje


100posto
04.09.2018.18:00
Ljuta Monica Lewinsky je prekinula intervju nakon što ju je novinarka upitala zabranjeno pitanje
Profimedia

sažeto

Publici je poručila da joj je žao što je razgovor tako naglo prekinut, no da je u tom trenutku shvatila kako je prevarena


100posto
04.09.2018.18:00

Monica Lewinsky je na pola prekinula intervju u živo i odjurila s pozornice nakon što ju je izraelska novinarka upitala očekuje li da joj bivši američki predsjednik Bill Clinton uputi osobnu ispriku zbog afere plava haljina i seksualnog skandala kojeg su oboje bili glavni akteri, piše Daily Mail.

Profimedia

Lewinsky je u Jeruzalemu održala govor o cyberbullyingu, odnosno nasilju preko interneta, te sjela na razgovor s Yonit Levi, poznatom izraelskom voditeljicom koja ju je krenula ispitivati o Clintonu:

"Nedavno je u intervjuu za NBC News Clinton bio prilično iznerviran nakon pitanja je li vam se osobno ispričao, te rekao kako je to učinio javno. Očekujete li još uvijek osobnu ispriku?", upitala je voditeljica.

Lewinsky je na to odgovorila kako se ispričava, no da o tome neće moći razgovarati i odjurila s pozornice, a voditeljica Levi je krenula za njom.

Monica Lewinsky je nakon toga objavila status na Twitteru u kojem je objasnila svoj čin:

"Nakon današnjeg govora o prijetnjama i pozitivnim aspektima interneta, trebao je biti 15-minutni razgovor o temi mog izlaganja. Bilo je jasno dogovoreno o čemu ćemo razgovarati, a o čemu ne. Zapravo, ovo isto pitanje koje mi je postavljeno danas mi je voditeljica postavila prilikom sastanka prethodnog dana. Rekla sam da ta tema ne dolazi u obzir", te dodala kako joj je u tom trenutku postalo jasno da je prevarena. 

"Otišla sam jer mislim da je sada više no ikad važno da se žene izbore za sebe i ne dozvole drugima da upravljaju njihovim narativom, a publici poručujem da mi je jako žao što je razgovor morao završiti na ovaj način", objasnila je Monica.

Izraelski Channel 2, kao domaćin intervjua, se u priopćenju Lewinsky zahvalio na dolasku, te navodi kako poštuju njenu osjetljivost i žele joj sve najbolje.

intervju

Bill Clinton

Monica Lewinsky

seks afera

newsletter

Prijavite se na Newsletter