Nakon ukidanja emisije

Maja Sever: 'Gotovo 14 godina ove emisije omogućilo mi je da upoznam prekrasnu Hrvatsku. Hvala'


Valerija Bebek
12.09.2017.09:30
Maja Sever: 'Gotovo 14 godina ove emisije omogućilo mi je da upoznam prekrasnu Hrvatsku. Hvala'
Cropix

sažeto

Emisija će se prestati emitirati 15. rujna, tri dana prije početka jesenske sheme HTV-a


Valerija Bebek
12.09.2017.09:30

Dan nakon što je vodstvo HRT-a odlučilo ukinuti emisiju "Hrvatska uživo", urednica i voditeljica Maja Sever oglasila se statusom na svom Facebooku. Zahvalila se svima s kojima je surađivala u 13 godina emisije. Emisija će se prestati emitirati 15. rujna, tri dana prije početka jesenske sheme HTV-a.

"HVALA
Gotovo 14 godina ove emisije omogućilo mi je da upoznam prekrasnu Hrvatsku. Toliko hrabrih, odvažnih i pametnih ljudi koji su pomicali zidove i mijenjali svijet. Toliko umjetnika koji vjeruju u svoju umjetnost i ne odustaju. Sportaše koji ne traže reflektore i crvene tepihe, nego iskreno vole i uživaju. Toliko mama i tata koji će okrenuti zemlju u suprotnom smjeru kako bi pomogli svojoj djeci. Djecu koja su pametnija od nas i na koje smo tako ponosni. Uporne, nepotkupljive borce koji se ne boje. Danas imamo njihove poruke podrške koje nam potvrđuju da smo radili dobro. I važno je reći da sam radila s ekipom s kojom bi u svaku borbu ušla mirno i sigurno. Facebook nema tu opciju da vas sve tagiram, pa ovako šaljem jedno veliko hvala."

Umjesto Hrvatske uživo koju trenutno uređuje Maja Sever trebala bi se emitirati nova emisija "Kod nas doma" u kojoj će biti inkorporirana gastronomija, moda i moderna psihologija. Urednica spomenute emisije trebala bi biti Barbara Kolar.

HRT

Maja Sever

Hrvatska uživo

Podijeli članak