Monstruozan čin u centru Sarajeva

Manijak je silovao psa. Udruga za zaštitu životinja objavila njegovu fotografiju i tvrdi: 'Svi znaju tko je, a psi misteriozno nestaju'


Daniel Radman
13.04.2019.15:00
Manijak je silovao psa. Udruga za zaštitu životinja objavila njegovu fotografiju i tvrdi: 'Svi znaju tko je, a psi misteriozno nestaju'
iStock/Ilustracija

sažeto

Muškarac je prema optužbama proslijeđenim policiji silovao psa na javnom mjestu, u blizini sarajevskog hotela


Daniel Radman
13.04.2019.15:00

Bosansko-hercegovačka udruga za zaštitu životinja 'Dreams' objavila je putem društvenih mreža apel kako bi se otkrio identitet muškaraca za kojeg tvrde da je seksualno zlostavljao psa. Kažu, dobili su ovog tjedna dojavu svjedoka, pa su slučaj prijavili nadležnoj policijskoj upravi. Navodno se degutantni čin dogodio u blizini jednog hotela.

U udruzi Dreams kažu da muškarca znaju svi 'na području od Baščaršije do Titove ulice', ali da ga nitko ne zna po imenu, što otežava njegovu identifikaciju.

Psi nestaju misteriozno

'Često je u alkoholiziranom stanju. Po gradu se već neko vrijeme šuška da često sa sobom vodi psa kojeg često zamjeni drugim psom. Psi nestaju misteriozno, a iz pouzdanih izvora smo saznali da ih tuče i seksualno zlostavlja', piše u njihovom statusu. Inače, u utorak su objavili prvi status, a sada su otišli korak dalje.

'Ako ga primjetite sa psom pozovite policiju i zadržite psa. Mi ćemo uzeti psa', apeliraju iz Udruge Dreams te upozoravaju žene da ne pokušaju same stupiti u akciju jer sumnjivac zna biti i nasilan.

Optužbe bez snimke i dokaza?

No, nisu svi jednako reagirali na ovu prozivku aktivista. Neki komentari optužuju ih za manipulacije i 'optužbe bez snimka i dokaza', no Sanela Kotorić iz 'Dreamsa' im je hladno odbrusila da nitko od onih koji su ih prozivali nije komentare pisao pod svojim pravim imenom.

'Ako stojite čvrsto iza onoga sto tvrdite, ne vidim razlog zašto skrivanja, a imate gdje i prijaviti moje tzv. ludilo i vašu istinu', poručila im je.

silovanje

Sarajevo

pas pomagač

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter