je li ovo zanosna marina ili prištavi marin?

'Masaža, seks, oralno, analno, sve je uključeno, cijena 700 kuna za jedan sat, platiš bonom'


100posto
28.12.2017.19:15
'Masaža, seks, oralno, analno, sve je uključeno, cijena 700 kuna za jedan sat, platiš bonom'
Screenshot Facebook

sažeto

Na raznim Facebook grupama nude se seksualne usluge uz slike atraktivnih djevojaka, no 'mušterije' bi se mogle jako neugodno izennaditi


100posto
28.12.2017.19:15

"Hitno... kod mene kući večeras privatna masaža, kraj Poljuda, sve uključeno, cijena za jedan sat 700 kuna", ovako izvjesna Marina reklamira svoje usluge po raznim Facebook grupama.
Kad joj se klijent javi, dat će mu (lažnu) adresu i tražiti da joj putem "PaySafeCard bona" uplati određeni iznos kao polog, akontaciju. Ti bonovi kupuju se na kioscima ili benzinskim postajama, što Marina u porukama detaljno pojasni, a čim ga unovči, dignut će mu pozdrav.

Kad u klopku uhvati nekolicinu naivnih, nestat će iz njihova života jednostavno i brzo kao što je deaktivacija Facebook profila koji je vjerojatno ionako bio lažni.
Marina je često zapravo Marin. Prištavi kompjuteraš zavaljen u fotelju, vara naivne i nije ga brige što ste izvisili, jer ionako vas je sram otići na policiju i prijaviti da ste platiti prostitutku, a ona nije odradila svoj posao, piše Slobodna Dalmacija, koja je dobila i snimke zaslona s porukama zavodljive Anite.

Predstavlja se kao studentica, kaže da je unajmila stan na Trešnjevci, odmah otkriva da je riječ o Ozaljskoj ulici. Njezin sadržaj poruke gotovo je jednak Marininu s početka teksta, kao i cjenik, pa nabraja usluge kao kakav popis djelatnosti j.d.o.o-a. 
"Masaža, seks, oralno, analno, sve je uključeno. Cijena za jedan sat je 700 kuna i to 500 u "PaySafeCard" bonu koji kupiš na benzinskoj. Dakle, to nije bon niti išta slično, to daš meni, a treba ti za narudžbu. Kad dođeš, doplati nakon masaže još 200 kuna. Za više od sat vremena cijena je 1500 kuna", stoji u poruci. 

I ovdje je najvjerojatnije riječ o lažnom profilu s fotografijama skinutim s dark weba, a prevaranti(ce) redovito traže iznos manji od 1000 kuna, što se teško može pravno goniti. 

newsletter

Prijavite se na Newsletter