RAZDVAJALA IH JE INTERVENTNA POLICIJA

Masovna tučnjava učenika, roditelja i nastavnika u srednjoj školi


100posto
15.12.2017.14:55
Masovna tučnjava učenika, roditelja i nastavnika u srednjoj školi
iStock/Ilustracija

sažeto

Nakon verbalne rasprave i vrijeđanja profesora, učenici iz druge škole koji su stigli u nenajavljen posjet vratili su se s letvama i nasrnuli na jednog učenika. Tada je započeo opći kaos


100posto
15.12.2017.14:55

Nesvakidašnja tučnjava zbila se sinoć u niškoj gimnaziji. Naime, portal Južna Srbija Info navodi kako je u tučnjavi u školi sudjelovalo više aktera – i to nekoliko učenika, profesor i jedan roditelj. Incident su potvrdili i u PU Niš.

U niškoj Hitnoj pomoći kažu kako su njihovi doktori sanirali povrede glave jednom učeniku škole.

Do incidenta je došlo kada su dva učenika iz druge škole ušla su u Gimnaziju, i to u jednu od učionica u kojoj se održavao sat kojega su slušala dva spojena razreda.  

Nakon verbalne rasprave i vrijeđanja profesora, problematični posjetioci su nakratko napustili učionicu, da bi se potom vratili s letvama i nasrnuli na jednog učenika koji ih je ranije pokušao umiriti.

Tada je nastao kaos i opća tučnjava u koju su se uključili profesor i jedan roditelj, rekao je za Južnu Srbiju Info jedan od svjedoka tučnjave.  

Stvar je otišla toliko daleko da je morala djelovati i interventna jedinica policije koja je primirila sudionike tučnjave.

tuča

Srbi

Nismo Same

gimnazijalci