Stravična nesreća u Pragu

Maturant iz Šibenika pao s balkona, dugo su ga pokušavali reanimirati, ali bezuspješno


Lada Novak Starčević
03.09.2017.15:05
Maturant iz Šibenika pao s balkona, dugo su ga pokušavali reanimirati, ali bezuspješno
idnes.cz

sažeto

Tragedija se dogodila u nedjelju prije doručka u jednom hotelu blizu centra Praga


Lada Novak Starčević
03.09.2017.15:05

Devetnaestogodišnji učenik šibenske Prometno-tehničke škole, smrtno je stradao u nedjelju ujutro u Pragu, gdje je bio na maturalnom putovanju, potvrdio je Jutarnjem listu ravnatelj te škole Zdravko Peran.

"Tragedija se dogodila u blizini centra Praga, u jednom hotelu, jutros nešto prije doručka kada je naš učenik pao s nekoliko metara visine. Dugo su ga pokušavali reanimirati, ali nažalost oživljavanje nije uspjelo", potvrdio je ravnatelj Peran.

Prema informacijama koje je dobio od nastavnika, riječ je o nesretnom slučaju, odnosno o padu s balkona, a što se točno dogodilo utvrdit će praška policija očevidom i istražnim radnjama koji su u tijeku.

Agencija za odgoj i obrazovanje u kontaktu je s veleposlanstvom Republike Hrvatske u Pragu, koje pruža svu pomoć na terenu i čim dobijemo službene informacije izvijestit ćemo javnost o tome, dodao je ravnatelj Peran.

Napominje kako je smrtno stradali 19-godišnji maturant Prometno-tehničke škole, smjera pomorski nautičar, bio "jako dobar učenik, pametan i miran".

nesreća

Prag

maturalac

Podijeli članak