BREAKING NEWS

Medvjed zatečen na gradskom trgu kako hrani golubove, sumnja se kako je došljak iz Španjolske


100posto
30.08.2017.12:30
Medvjed zatečen na gradskom trgu kako hrani golubove, sumnja se kako je došljak iz Španjolske

100posto
30.08.2017.12:30

Jutros je na jednom od gradskih trgova zatečen medvjed koji kokicama hrani golubove. Iz policije za medvjeđa posla izvijestili su kako je medvjed, sudeći po načinu odijevanja i karakterističnoj siesta pozi koju je zauzeo tijekom hranjenja, po svoj prilici došljak iz Španjolske.

Čini se kako domaći medvjedi nisu prihvatili ovoga došljaka onako kako bi mogli i trebali, budući da je jedan protrčao pored Španjolca i potjerao mu golubove koje je ovaj pokušavao hraniti. Iz policije za medvjeđa posla podsjetili su građane i lokalne medvjede kako prema došljacima treba držati pristojan i uljuđen stav ne bi li se osjećali upravo kao da su doma.

Podsjećamo, s obzirom na velike vrućine koje vladaju ovim prostorima posljednjih nekoliko tjedana, sve više primjeraka ove zaštićene vrste dolazi u gradove u potrazi za osvježenjem. Iz ureda Ministarstva za medvjeđa posla povodom ovoga događaja oglasili su se priopćenjem:

"Otkako su probali novo piće po prvi puta prije nekoliko tjedana, medvjedi se nezaustavljivo vraćaju i traže još. Ovih dana su zabilježene i posjete medvjeda iz drugih država i udaljenih krajeva. Upozoravamo građane da se prema medvjedima ophode na korektan način. Oni će posjećivati naše trgove i ulice još svega nekoliko mjeseci. Zatim će se vratiti u svoja prirodna staništa i posvetiti se dobrom, starom zimskom snu.“

medvjed

daj mi cedu

medvjeđa posla