BREAKING NEWS

Medvjedi zatečeni kako sviraju na ulici


100posto
14.08.2017.09:30
Medvjedi zatečeni kako sviraju na ulici

100posto
14.08.2017.09:30

Jutros su na glavnoj gradskoj ulici zatečeni medvjedi koji su došli svirati ne bi li zaradili svoje omiljeno piće. Svjedoci izvještavaju kako su medvjedi - ulični svirači bili izrazito pristojni i šarmantni.

"Oni možda malo trapavo sviraju, vidi se da nisu najvičniji gitari i violini, no svejedno sam ih počastila pićem i bili su jako oduševljeni," ispričala nam je svjedokinja, poručivši građanima kako bi bilo dobro da i oni učine isto, budući da vladaju velike vrućine, a ovi zaštićeni primjerci sve češće dolaze u gradove u potrazi za osvježenjem.

"Otkako su probali novo piće po prvi puta prije nekoliko tjedana, nezaustavljivo se vraćaju i traže još," ispričala nam je stručnjakinja iz Ministarstva za medvjeđa posla.

Dodala je kako se od medvjeda može očekivati pristojno i uglađeno ponašanje, te kako je za tu vrstu specifično da ne žicaju tek tako, već uvijek nude nešto zauzvrat, kao što je u ovom slučaju ulično sviranje.

Građani se upozoravaju da u slučaju susreta nipošto ne provociraju medvjede te da ih pokušaju počastiti omiljenim pićem ukoliko budu u prilici.

daj mi cedu

medvjedi

ulični svirači