A DA POKAŽE PAPIRE?

Ministrica Žalac opet u problemima zbog auta, tvrdi da Mercedes nije njezin i ne kuži čemu drama. Bila bi uvjerljivija da nije tri godine vozila bez valjane vozačke


100posto
20.03.2019.10:00
Ministrica Žalac opet u problemima zbog auta, tvrdi da Mercedes nije njezin i ne kuži čemu drama. Bila bi uvjerljivija da nije tri godine vozila bez valjane vozačke
CROPIX

sažeto

S obzirom na prethodne događaje, možda zaista ne bi bilo loše i da vidimo papir koji dokazuje tvrdnju da je luksuzni automobil zaista vlasništvo njezinih roditelja?


100posto
20.03.2019.10:00

Ahilova peta ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac očito su automobili, jer tek što se stišao skandal oko prometne nesreće gdje se ispostavilo da ministrica svoju vozačku dozvolu nije produžila čak tri godine, eto ti novog problema na četiri kotača: već dulje vrijeme u dvorištu njezine obiteljske kuće u Vinkovcima stoji parkiran luksuzni Mercedes E klase vrijedan oko 50 tisuća eura u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila, a susjedi tvrde da ga vozi njezin suprug Mario Žalac, objavio je Jutarnji list.

Ministrica tvrdi da vozilo nije njezino

"Auto u dvorištu je od mojih roditelja, ne razumijem zašto se digla tolika prašina oko toga. Kad auto bude u mom vlasništvu, naravno da ću ga prijaviti. Automobil je u mom dvorištu jer je brat dovezao auto kod mame, nema se gdje parkirati. Moji roditelji su automobil kupili prije dva mjeseca kroz ugovor o najmu" objasnila je ministrica u Saboru.

Goran Mehkek / CROPIX

Ne kuži zašto drama

I ako je u ovom slučaju možda i sve čisto, Žalac naprosto mora shvatiti odakle silna prašina. Jer, gospođa je javna osoba na visokoj poziciji čiju plaću osiguravamo upravo mi, dakle ona je dužna objašnjavati nam gotovo sve što nas zanima. Nadalje, u nedavnom slučaju prometne nesreće u komunikaciji toga što se dogodilo bilo je dosta, reći ćemo to tako, šlamperaja i melodrame. Nije bilo poznato je li odmah ponudila ostavku, zašto ona nije bila neopoziva, je li dijete neoprezno istrčalo na cestu ili je ministrica vozila neprilagođenom brzinom, te na koncu, kako je moguće da aktivni vozač tri godine ne produži vozačku iskaznicu. 

Eto, pomoći ćemo vam ministrice Žalac, prašina se nalazi u tim detaljima. A s obzirom na prethodne događaje, možda zaista ne bi bilo loše i da vidimo papir koji dokazuje tvrdnju da je luksuzni automobil zaista vlasništvo njezinih roditelja?

prometna nesreća

žalac

newsletter

Prijavite se na Newsletter