jadan 'el chapo'

Mlađahna supruga brutalnog ubojice brine za svog dragog jer 'teško podnosi zatvor'


Daniel Radman
19.04.2018.11:00
Mlađahna supruga brutalnog ubojice brine za svog dragog jer 'teško podnosi zatvor'
reuters

sažeto

Suđenje El Chapu počinje u rujnu


Daniel Radman
19.04.2018.11:00

Supruga donedavno najvećeg narkobossa današnjice, Joaquina Guzmana, poznatijeg kao El Chapo, prekinula je svoju šutnju monologom ispred Saveznog Suda u Brooklynu.

Emma Coronel se novinarima obratila nakon saslušanja tijekom kojeg su umjesto El Chapa govorili njegovi odvjetnici, a tvrdi kako je jako zabrinuta jer njezin dragi teško podnosi zatvor.

"Brinem se za njegovo zdravlje, u iznimno lošem je psihološkom stanju. Osjeća se loše, rekli su mi odvjetnici, i to me jako brine", izjavila je te se upitala "kako će uopće u ovakvom zdravstvenom stanju dočekati suđenje".

Reuters

Bivša missica, 28-godišnja Coronel, u braku je s 61-godišnjim narkobossom, šefom kartela Sinaloa, od 2007., a s njime ima i dvije kćeri blizanke.

Podsjetimo, meksički narkoboss je u nekoliko navrata bježao iz zatvora, a nakon što su ga Meksikanci uhitili u siječnju 2017. izručen je SAD-u. U New Yorku je pod strogom paskom, kaže da je svijetlo u njegovoj samici stalno upaljeno, ventilacija loša, a da je temperatura ili previsoka ili prehladna. 

El Chapo iščekuje suđenje za dilanje droge, pranje novca, otmice i ubojstva. Suđenje mu počinje u rujnu.

suđenje

El Chapo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter