Djevojke, odlične vijesti

Na listu emotikona za 2019. uvršten i onaj za zafrkavanje frajera koji ženama u inboxe šalju slike svog spolovila


Mia Mitrović
08.02.2019.20:00
Na listu emotikona za 2019. uvršten i onaj za zafrkavanje frajera koji ženama u inboxe šalju slike svog spolovila
Youtube screenshot

sažeto

Stiže nam 'univerzalni mjerač malog penisa' 


Mia Mitrović
08.02.2019.20:00

Sjajne vijesti za sve one koji traže fin način da otkantaju dosadnjakoviće i pervertite koje im u inboxe šalju slike svojih 'raskošnih' spolovila ili kojekakve degutantne seksualne prijedloge. Među najiščekivanijim emotikonima koji će u internetsku komunikaciju biti uvedeni u 2019. nalazi se i 'pinching hand', 'ruka koja štipka',  pišu brazilski i srpski Vice.

230 novih emojija

Emotikon izgledom asocira na univerzalni znak koji diljem svijeta rabe oni koji jednostavnom gestom bez suvišnih riječi žele opisati da nečiji penis i nije baš spektakularnih dimenzija. Novi emotikon idealan je za situacije kada u vaš inbox niotkuda pristigne fotografija penisa.

Servis Unicode Consortium objavio je da će ove godine u internetsku komunikaciju biti uvedeno čak 230 novih emotikona. Osim iščekivanog 'mjerača malog penisa', stiže nam i smajli koji zijeva, LGBT osobe svih rasa koje se drže za ruke, muškarci i žene koji kleče na koljenima, invalidska kolica, štapovi za slijepe i slabovidne osobe, slušni aparatići, gluhe i nagluhe osobe, psi vodiči te razne životinje, biljke, hrana i odjevni predmeti.

'Ruka koja štipka' vjerojatno će ući u najširu moguću upotrebu i zamijeniti patlidžan koji se do sada koristio kada bi se u online komunikaciji spominjao muški spolni organ.

emoji

emotikoni

mali penis

slike penisa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter