NOVE MUKE NA LINIJI IZ PAKLA

Na najvećoj vrućini vozač autobusa 268 raspalio grijanje i zatvorio prozore


Juraj Filipović
11.08.2017.13:30
Na najvećoj vrućini vozač autobusa 268 raspalio grijanje i zatvorio prozore
CROPIX

sažeto

Napomenimo da mjesečna radnička karta VG-ZG košta 610 HRK


Juraj Filipović
11.08.2017.13:30

Vožnje po ovim ljetnim vrućinama općenito znaju biti iscrpljujuće, ali one u zagrebačkoj autobusnoj liniji 268 su ponekad i traumatične.

Linija koja vozi na relaciji Zagreb-Velika Gorica svako toliko se pojavi u medijima zbog nezadovoljstva građana, bahatih vozača ili neispravnih autobusa.

Priča o toj liniji slijedom godina postala je toliko upečatljiva da je građani nazivaju "linijom iz pakla".

Jučer se također dogodio jedan nesvakidašnji slučaj.

Jedan putnik se zatekao u autobusu na spomenutoj liniji te je imao što vidjeti, ili osjetiti. Ostao je zaprepašten kada je primijetio da je pri temperaturu malo manjoj od 40 Celzijevih stupnjeva u autobusu bilo uključeno grijanje.

Kasnije je poslao mail kritike ZET-u zbog neugode koju je doživio i za razliku od mnogih nezadovoljnika, ekspresno je dobio odgovor nadležnih.

"Zašto je jutros na autobusnoj liniji 268 koja je krenula s glavnog kolodvora u Velikoj Gorici oko 7:40h u vozilu umjesto hlađenja bilo uključeno grijanje? Zašto su već tjednima zaključani prozori u svim autobusima linije 268? Zašto vozač vrijeđa i dere se na putnike kada od njega traže da uključi hlađenje i otvori prozore?", pisao je putem e-maila nezadovoljni putnik i pitao usput treba li još netko smrtno stradati na liniji 268?

Putnik je napomenuo kako se radi o vozaču koji je među putnicima poznatiji kao Hitler.

Iz ZET-a su se putniku ispričali te naveli kako intenzivno rade na poboljšanju kvalitete usluge.

"Našim se djelatnicima skreće pozornost na potrebu primjene prihvatljivih oblika komuniciranja. Nadležna služba obavit će razgovor s vozačem autobusa linije 268, a raspoloživim informativnim kanalima dodatno ćemo skrenuti pozornost i ostalom kontrolorskom osoblju na obrazac ponašanja koji proizlazi iz predviđenih i zadanih profesionalnih normi", poručili su iz ZET-a.

Napomenimo da mjesečna radnička karta VG-ZG košta 610 HRK.

Zagreb

autobus

ZET

vrućina

Velika Gorica

putnik

grijanje

linija 268

Podijeli članak