anketa: jeste li za psihološku procjenu političara?

Nakon Pernarove presice, sve smo sigurniji da prije dolaska u Sabor zastupnici bi trebali obaviti psihološku procjenu


100posto
10.01.2019.12:40
Nakon Pernarove presice, sve smo sigurniji da prije dolaska u Sabor zastupnici bi trebali obaviti psihološku procjenu
Davor Pongracic / CROPIX

sažeto

'Ja nekad namjerno kažem nešto što je očita laž, nekad sam sarkastičan, a nekad slažem, ali sve je to za viši cilj', poručio je pernar pa nadamo se da oni koji još sumnjaju valjda su sad dobili potvrdu da čovjek laže i manipulira


100posto
10.01.2019.12:40

Konferencija za novinare saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara ispred zgrade DORH-a o vitaminu C, uistinu je bila jedna od najbizarnijih koju smo vidjeli. Naime, nakon što je Pernar rekao da vitamin C može izliječiti gripu i preporučio uzimanje megadoza vitamina C, ali i davanje C vitamina dojenčadi njegovim dodavanjem u izdojeno mlijeko, oglasili su se stručnjaci koji su osudili takve izjave i proglasili ih jako opasnima. 

Reagirao čak i Kujundžić

Reagirao je čak i ministar Kujundžić, koji rijetko reagira, ali ovog puta jeste i Pernarove je savjete nazvao nadriliječništvom. Stranka Pametno protiv Pernara podnijela je kaznenu prijavu zbog nadriliječništva. Cijela presica kao i Pernarove izjave bile su krajnje bizarne, a ovo su samo neki od njegovih bisera koji pokazuju kakav čovjek nam sjedi u Saboru: 

Ja nekad namjerno kažem nešto što je očita laž

"Pitao sam se kako navesti sve medije da me prate. Da izvještavaju o vitaminu C. I da me prate, da dobijem još više fanova i da Živi zid još više raste u anketama."

"Ja nekad namjerno kažem nešto što je očita laž, nekad sam sarkastičan, a nekad slažem, ali sve je to za viši cilj."

"Ja sam rekao da se vitamin C stavi u izdojeno mlijeko kao mamac, jer sam znao da će se na to svi uhvatiti." 

Iako nije jedini, ali nakon ovoga stvarno ne bi bilo loša ideja da Hrvatska uvode obaveznu psihološku procjenu za sve oni koji se kandidiraju za Sabor i druge važne, ili bi to barem trebale biti, političke funkcije u državi.  

Živi zid

Pernar

vitamin C

newsletter

Prijavite se na Newsletter