KRIMINALAC MEKOG SRCA

Napio se pa ukrao automobil kako bi se dovezao do Zagreba i vidio suprugu


Tomislav Kukec
14.11.2017.09:30
Napio se pa ukrao automobil kako bi se dovezao do Zagreba i vidio suprugu
Darko Tomas / CROPIX

sažeto

Tužitelji, ipak, nisu meka srca prema njegovom ljubavnom pothvatu i traže za njega kaznu od šest mjeseci bezuvjetnog zatvora


Tomislav Kukec
14.11.2017.09:30

Što sve neki ne čine iz ljubavi.

Koprivnička policija tako je nedavno imala pune ruke posla s muškarcem (32) koji je u večernjim satima u gradu ukrao automobil Renault Clio u kojem je vlasnik neoprezno ostavio ključeve. No, čini se kako je muškarčeva namjera bila automobil samo "posuditi" jer se njime odvezao do Zagreba i nazad, a potom automobil ostavio parkiran i bez oštećenja kod gradskog groblja u Koprivnici, nakon čega se sam prijavio policiji. 

Kako javlja Podravski, tijekom ispitivanja otkrilo se da je motiv za nesvakidašnju krađu bila ljubavnička svađa. Muškarac se, naime, te večeri dobrano napio i posvađao sa izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu. Silno ju je htio vidjeti kako bi razjasnili stvari, pa je zato, tvrdio je, posegnuo za tuđim autom. 

Tužitelji, ipak, nisu meka srca prema njegovom ljubavnom pothvatu. Traže za njega kaznu od šest mjeseci bezuvjetnog zatvora. S obzirom da je riječ o osobi koja je nekoliko puta pravomoćno osuđivana zbog kaznenih djela, kaznu će vjerojatno i dobiti. 

crna kronika

krađa

Koprivnica

kradljivac automobila

Podijeli članak