TODORIĆ U KONTRAOFENZIVI

'Neka slobodno pokažu sve moje račune, mailove i sms-ove zadnjih 30 godina! Hapse me da bi pljačkali, ali neće im proći!


Tomislav Kukec
28.10.2018.17:00
'Neka slobodno pokažu sve moje račune, mailove i sms-ove zadnjih 30 godina! Hapse me da bi pljačkali, ali neće im proći!
ivicatodoric.hr

sažeto

Bivši gazda Agrokora vrijeme do izručenja u Hrvatsku i odvođenja u pritvor krati objavama na svom blogu


Tomislav Kukec
28.10.2018.17:00

Posrnuli tajkun i bivši vlasnik koncerna Agrokor Ivica Todorić još u Londonu čeka na izručenje u Hrvatsku, prema odluci suca Visokog suda u Londonu. 

Vrijeme krati objavama na svom blogu, što neće moći još dugo jer mu u roku od samo desetak dana slijedi boravak u istražnom zatvoru na zagrebačkom Remetincu. Tamo će biti prepraćen čim stupi na hrvatsko tlo, šrema raspisanom europskom uhidbenom nalogu. 

Bijesan na novu knjigu

U najnovijoj objavi Todorić ponavlja svoju tezu kako je cijeli slučaj politička namještaljka, a vlasti je ovog puta pozvao da javnosti pokuažu sve podatke o njemu u posljednjih trideset godina. 

"Plenkovićeva Borg grupa mi je otela Agrokor. Imaju svu dokumentaciju Agrokora, kao i moju. Neka slobodno pokažu dokumente o mojim ortacima. Neka pokažu moje SMS-ove, mailove, pisma i žiro-račue zadnjih 30 godina. Mene hapse isključivo i jedino da bi nesmetano mogli nastaviti pljačkati, ali neće im proći. Ubrzo će pred slovo pravde", bijesan je Todorić u objavi koja je očito pisana u afektu, jer je pisana različitim fontovima, debljinom slova, internetskim vikanjem (velika slova) i slično. 

Todorić se najviše obrušava na bivšu ministricu financija Martinu Dalić, za koju tvrdi da je ključan dio zločinačke organizacije. Todorić je, čini se, bijesan na knjigu koja će u utorak izaći uz Jutarnji list, a u kojoj Dalić govori o svom viđenju slučaja Agrokor. 

Agrokor

Ivica Todorić

Martina Dalić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter